REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Parcare inteligentă şi sistem de monitorizare video în Zona Peninsulară

Parcare inteligentă şi sistem de monitorizare video în Zona Peninsulară

Replica API 5 octombrie 2016 | 23:23 365

Propunere:

Propunere:

Primăria Municipiului Constanţa doreşte să pună în funcţiune un sistem intergrat de acces şi de control, dar şi un sistem video de supraveghere în zona Peninsulă. Această propunerea a fost lansată spre consultarea pieţei. Reprezentanţii municipalităţii au trecut la cerinţe mai multe lucrurie care să permită accesul în zonă în situaţii de urgenţă, dar şi acces pe bază de user şi parolă.

Zona de acces urmează să fie blocată cu stâlpi ficşi şi retractabili în 11 puncte de acces conform unei schiţei, iar sistemul să permită accesul autovehiculelor riveranilor şi a maşinilor de intervenţii, aprovizionare, utilitate publică, etc. Mai mult se doreşte şi existenţa unui sistem de monitorizare video a punctelor de acces cu centru de control şi comandă a sistemului integrat de acces şi supraveghere.

Personalul urmează să fie instruit pentru folosirea acesteia, iar una dintre condiţiile cerute furnizorilor este ca sistemul să permită extinderea punctelor de acces, iar modul de acces să se poată realiza pe bază de user şi parolă. În privinţa stâlpilor care împrejmuiesc zona de acces sunt câteva condiţii clare.

Astfel, cei retractabili trebuie să fie: accesorizaţi cu o serie de elemente precum: semafoare, unităţi de control, carduri de acces, telecomenzi, senzori protecţie protecţie termică antivandalism, timp de închidere-deschidere mai mic de 7 secunde; rezistenţă ridicată la impact; rezistenţă ridicată la condiţii de umiditate şi salinitate ridicată; grad de protecţie IP 67; drenaj pentru a prevenii acumularea de apă. Stâlpi ficşi trebuie să aibă: un design identic cu bolarzii retractabili şi rezistenţă ridicată la impact, iar în zonă vor fi amplasate camere de filmare pe timp zi şi noapte, rezistente antivandalism, rezistenţă la mediu salin, rotative, iar sistemul să permită stocarea imaginilor pentru 60 de zile. Ofertele pot fi trimise la Primăria Constanţa până pe data de 14 octombrie 2016.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218