REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Parcare 'trasă prin inel' pe bulevardul Tomis

Parcare 'trasă prin inel' pe bulevardul Tomis

Replica API 14 noiembrie 2018 | 00:19 469

Zilele trecute, un teribil accident rutier a avut pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța! Patru persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni, dintre care una a decedat, una este rănită grav și alte două rănite ușor. Șoferul, începător, susține că nu le-a văzut când s-au angajat în traversarea carosabilului. Și, imediat, au apărut părerile, legate de faptul că, pe pe principalele bulevarde, cât sunt ele de lungi, nu e vizibilitate, unul dintre motive fiind acela că se parchează de-a lungul drumului, fie jumătate pe trotuar, fie cu totul sau direct pe carosabil. Soluția: piloni pe trotuare pentru a împiedica fenomenul. Însă, iată că anumiți șoferi se "descurcă" și în aceste condiții. Imaginea a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 13 noiembrie, pe Tomis, când șoferul unui vehicul a reușit să se strecoare pe lângă un copac. Prin urmare... să mai spună cineva că românul nu este... ”inventiv”?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugi pula la toti constantenii
0
0
Amenajarea parcarii sub parcul de la Liceul Mircea cel Batran, promisa in campania electorala... cam pe cand?
6
1
Nu mai da autorizatii de constructie blocuri in zone aglomerate ci la periferie,pe terenurile primariei libere fa parcari libere nu cu SMS manca-mi-ai pwla!
9
3
romanul ,adica si machidonul si turcul si tatarul si tiganul si lipoveanul ,daca are ocazia sa fure...fura. Daca poate sa insele si sa nu il vada nimeni,insala.Daca are oportunitatea sa fie jigodie ,poate sa fie jigodie si sa nu ii pese de opinia altora.Considera ca e corect asa cum face el.Oricum trebuie sa isi traga parte de undeva.
9
3
L-am vazut si pe primar, f nervos si agitat ca de ce merg oamenii cu masinile si nu cu autobuzele. am inteles ca a cumparat el unele noi pe MOTORINA. VAI DE NOI. acum daca desfiinteaza si parcarile pe care au luat bani multi adica sa taie din trotuare, nu va mai avea lumea loc de parcare. De ce va bateti joc dl fagadau de cetatenii constantei? parca ne urati si vreti sa ne faceti rau, Cum adica sa limitati nr masini? nu mai bine faceti parcari sin nu mai dati aprobari de malluri in parc si blocuri pe fiecare petic de spatiu verde Nicaieri in lume nu am vazut asa decat in dictaturi.Reveniti v
9
4
sugi pula la toti constantenii
11
5
Ar trebui facute si parcari .Domnul Fagadau asa ati promis. Acesta nu este modul rezolvarii cu piloni. Acesti soferi platesc impozit si alte taxe. Va rugam sa fiti corect si ptr pietoni si ptr parcarea masinilor
13
4
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic
10
3
Replica folositi caractere nepermise
5
3
Si ce daca a parcat, cand ati montat piloni ati venit cu alternative la locurile de parcare?
16
9
si locala ce zice de aceasta parcare al romanului inventiv?si apropo, sunt de acord cu montarea de piloni, sa vedeti dupa aia degajare, dar daca tot faci asta, apai fa domne si parcari, daca ai si unde, ca locurile libere au fost ocupate de cipanzeii constructori, bravo fatalau.
19
5
Confundati...aici este pe Bd-ul Tomis nu pe Lapusneanu ...eu stiu ca mai intai faci parcari si dupa aia pui restrictii !! Dar cand nu-i cap vai de noi !!
20
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218