REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PARCAREA ANULUI! Un șofer a reușit să blocheze MOCĂNIȚA!

PARCAREA ANULUI! Un șofer a reușit să blocheze MOCĂNIȚA!

Replica API 25 decembrie 2017 | 00:18 451

Șoferul unui Ford Focus cu numere de Cluj a devenit celebru pe rețelele de socializare, după ce a găsit de cuviință să-și parcheze autoturismul ...pe calea ferată. Potrivit unei postări pe grupul Facebook „Parchez ca un bou”, prin gestul său, șoferul a blocat Mocănița, pasagerii fiind nevoiți să se dea jos și să îl caute pe respectivul clujean.

Incidentul a fost surprins de un utilizator Facebook, iar imaginea a ajuns rapid virală.

„E uşor să fi prost, chiar şi super-prost sau de-a dreptul cretinoid, dar e extrem de greu să fi clujeanul care a parcat pe calea ferată, blocând astfel Mocăniţa şi obligând oamenii să se dea jos din ea ca să îl caute pe retard peste tot", scrie pe Facebook George Lupaşcu.

F.B.

Sursă foto: George Lupașcu, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si iobag in gurita stii tu cui.oricum C-ta e oras de tigani,aveti ghetto in centru,primar furacios,mizerie si va uitati urat unu la altu oras de tristi.n-aveti o toaleta macar sau o parcare.
3
1
neam de iobagi, o au in gena, sclavia.
4
0
marlan esti tu bhai parvenitule,se vede ca esti mogaldan din fundul moldovei ...hai sictir in mortzii matii
5
0
Romanii nu sunt la fel cu etniile din specia makidon,tigan-turc,tigan-tatar,etc.Mergeti prin orasele din Ardeal,Moldova si in general unde comunitatile sunt formate din oameni nascuti acolo nu veniti cu pluta,sa vedeti ca sunt mult mai educati,respectuosi si cu bun-simt.Marlanii din Jud.Constanta sunt majoritari amestecaturi aciuati si pusi pe jaf.deci nu,nu suntem noi romanii la fel cu astia.
1
6
Omu cu pricipa nu este din Cluj este din Sibioara judetul Constanta
1
5
la cluj erau oameni civilizati...toata romania o apa si un pamant..natie de cocalari
8
2
Sigur e roman!
4
1
Ce repede ne aprindem ,noi constantenii ,dar cum nu ne-am aprins 15 ani cat ne-au furat pe fata ,mascariciul si mistretul.Machidoni,turci,tatari,romani sau tigani,toti suntem o apa si-un pamant.Mai bine ne-am da mana,ca toti suferim la fel si am avea astfel de iesiri atunci cand ce alesi sa ne conduca incearca sa ne bage adanc mana in buzunar.
11
0
makidon?sau tigan de braila,piata Chiliei,Coiciu,etc camuflat cu nr.de cluj?Marlanii sunt reprezentati de speciile enumerate mai sus,greu de crezut sa fie nesimtiti in orasele civilizate gen Brasov,Sibiu,Cluj,etc.
8
7
Sa va trag muie astora care faceti comentarii la misto
2
10
zdreanto! Poate tu oi fi tigan! Nu iti permit, bai jigodie nespalata, sa ma ma faci pe mine si poporul roman asa. Moarte in familie sa ai pana in Anul Nou!!!
5
13
Popor de tigani
19
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218