REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Parcarea de la Kaufland, plină de ''handicapați''

Parcarea de la Kaufland, plină de ''handicapați''

Replica API 9 aprilie 2017 | 00:37 525

Lenea e cucoană mare

Lenea e cucoană mare

Nesimţirea unora nu are limite. Chiar dacă internetul este plin de imagini cu şoferi demni de categoria „Parchez ca un bou”, disciplinarea unora este înca greu de realizat. Aşa se face că nu există zi în care să nu depistăm câte un individ care parchează cum îl taie capul, dar numai corect nu. Duminică, 9 aprilie, a.c, mai mulți șoferi au parcat la Kaufland fix pe locurile pentru persoanele cu dizabilități, că de, sunt mult mai aproape de intrarea în supermarket. Nu vă imaginaţi că respectivii aveu vreun handicap. Un cititor fidel al cotidianul ''Replica de Constanța'' i-a surpins și ne-a trimis imaginile.

M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt persoana cu handicap psihic. Are dreptul barbatul meu , cand sunt cu el,sa parcheze motocicleta pe loc pentru handicapati? Mentionez ca suntem amandoi proprietari ai vehiculului respectiv.
0
0
Poasibil parcarea sa fie plina de handicapati.Verificati asistenta sociala din Cta cite anchete sociale au facut adevaratilor handicapati.Sint uni care de ani buni de la inceput in fapt nu au vaz o ancheta acasa.As sociali isi fac mendrele cu cei de la birouri.Fac economie la motorina pt masinile care le poarta cururile colo colo.Salari binenteles vor dnle de la bir si as sociali.Is mina in mina corect ar fi sa verifice acele rapoarte care se toot fac.Cu minciuni binenteles scrise k activitati.
1
0
sunt un machidon handikapat si manelist care n-am unde parka mertzul luat de papu din vanzarea tarlei.Eu unde mai ma dau in spectacol daka-mi luati dreptul meu de handikapat?
1
0
Mirela ungureanu cea mai proastanaca !!!
0
1
Ba Boilor acolo sunt toate alimentele expirate
1
0
Pun si eu o intrebare sunt o persoana cu handicap si merg cu baiatul meu cu masina la mallauri si n-am foaie de la primaria de pus in geam pot sa parchez in locuri pt handicapati cand merg la magazin ma deplasez cu carutul
1
0
Cocalarii care se minuneaza de nivelul de trai din tarile civilizate dar nu sunt in stare sa respecte macar o regula de bun simt cand isi parcheaza masinile ar trebui sa fie arsi la buzunare sau sa fie obligati sa presteze munca in folosul comunitatii !!! Sa vedeti atunci cum se va respecta legea!
3
0
Nu toate persoanele. Cardul e nominal si daca persoana cu handicap nu este prezenta se da amenda.
1
0
Pers. cu dizabilitati au dreptul la insotitor care are autovehicul, cand apare bratul lung al legii omul prezinta documentele si voi luati mwoie!
4
3
Fwnomenul va inceta numai daca se aplica amenzi.
12
3
eu nu mai pun piciorul in mizeria aia de magazin. Pensionari inauntru stau ca juma de ora la casa ca se scobeasca de bani, toata parcarea e plina de mexicani, toaletele sunt mai murdare decat in India.
8
5
Sa-ti iau parcarea in pula
3
10
mirela ungureanu.....reporter vesnic obsedata jurnalistic de handicapati....
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614