REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Parcarea etajată a Spitalului Judeţean, transformată în CIMITIR DE RABLE

Parcarea etajată a Spitalului Judeţean, transformată în CIMITIR DE RABLE

Replica API 17 februarie 2016 | 00:00 496

Rudele pacienţilor internaţi sunt revoltate

Rudele pacienţilor internaţi sunt revoltate

Parcarea supraetajată a Spitalului Judeţean Constanţa este supraaglomerată din cauza locatarilor din zonă sau de aiurea care îşi abandonează maşinile acolo cu lunile. Pacienţii spitalului, dar şi persoanele care vin în vizită, se declară revoltaţi O constănţeancă s-a învârtit, de cel puţin trei ori să găsească un loc de parcare, dar… în zadar! „Mă învârt de 10 minute şi nu am găsit nici un loc. Cum este posibil? Am văzut şi maşini care par a fi în paragină, acelea ce caută aici? Am venit să o văd pe mama, dar nu am unde să las maşina”, a declarat Cristiana.

Pe de altă parte, riveranii susţin că au sesizat şi ei „fenomenul” şi suspectează că cei care şi-au abandondat maşinile în parcare nici măcar nu locuiesc în zonă. „Noi, riveranii, avem voie să parcăm aici. Aşa fusese discuţia la început. Acum, ne aleargă paznicul şi ne ameninţă că vom plăti, că trebuie să facem abonament. Uitaţi-vă bine, că este o maşină cu numere de Olt lăsată aici, nu e a nimănui care să locuiască în blocurile din zona spitalului”, ne-a declarat Tudor R.

De precizat că parcarea etajată poate adăposti 265 de autoturisme şi alte 30 în jurul ei. Paznicul parcării, aflat de serviciu în cursul zilei de ieri, susţine că există maşini care nu au fost urnite din loc de anul trecut. „Există câteva maşini care au fost lăsate aici. Normal nu au voie să stea aici. Noi am sesizat lucrul aceasta la Primărie, dar… nimic” a declarat paznicul. În replică, reprezentanţii Primăriei Constanţa spun că momentan nu există o soluţie. „Da, noi ştim de această problemă, dar nu avem ce să le facem pentru că sunt ale riveranilor, a oamenilor care locuiesc în zonă.

Am mai avut discuţii pe tema aceasta, dar nu s-a găsit nici o soluţie”, a declarat Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa. Se pare însă că, până la urmă, administraţia locală va recurge la instituirea unor taxe! Problema locurilor de parcare a apărut la nici doi ani de la inaugurarea parcării. Parcarea „verde” a fost inaugurată în iunie 2012, valoarea proiectului fiind de 4 milioane de euro din fonduri europene.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218