REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Parcarea verde a Spitalului Judeţean, cimitir de rable

Parcarea verde a Spitalului Judeţean, cimitir de rable

Replica API 11 aprilie 2016 | 00:00 323

Nu s-a speriat nimeni de ameninţarea cu amenzi!

Nu s-a speriat nimeni de ameninţarea cu amenzi!

Parcarea Spitalului Judeţean Constanţa a intrat în atenţia administraţiei locale, după ce medicii, dar şi pacienţii, s-au plâns că nu au unde să-şi parcheze maşinile, din cauza acelor autoturisme abandonate. Într-un final, primăria a luat atitudine şi anunţa, în data de 4 aprilie, care sunt regulile şi sancţiunile în cazul nerespectării regulilor îimpuse în acea parcare. „Anunţăm conducătorii auto care utilizează parcarea verde (supraetajată) de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă că timpul de parcare este de cel mult de 4 ore. Atenţionăm conducătorii auto care nu respectă timpul de parcare că se va dispune măsura blocării roţilor.

Deţinătorii de autovehicule care şi-au abandonat maşinile în această parcare sunt notificaţi să şi le ridice până pe 06.04.2016, în caz contrar vor fi amendaţi”, se arăta în mesajul transmis de administraţia locală. Însă, se pare că acest mesaj nu a ajuns la urechile tuturor cetăţenilor sau au existat persoane care nu au vrut să audă. Deşi termenul de ridicare al maşinilor staţionate abuziv era data de miercuri, 6 aprilie, iată că, situaţia nu s-a schimbat prea mult în „parcarea verde”.

Paznicul de serviciu susţine că zilele acestea au fost câţiva reprezentanţi ai primăriei ca să vadă care este situaţia, însă lor nu li s-a comunicat nimic. „Ştiu că maşinile care stau aici cu lunile şi chiar cu anii trebuie ridicate. Miercuri, au fost câteva persoane care au venit şi şi-au luat maşinile, dar mai sunt o grămadă”, a declarat paznicul.

Acest lucru se poate observa lejer, rablele distingându-se uşor de maşinile care parchează regulamentar. Purtătorul de cuvân al Primăriei Constanţa, Liviu Tramudana, susţine că nu este în interesul primăriei să dea amenzi. „Noi nu vrem să îi amendăm, dar şi cetăţenii trebuie să înţeleagă că acea parcare nu poate fi transformată într-un garaj. Nu este normal, pentru că sunt oameni care chiar au nevoie de ea. Cei care nu se supun normelor, riscă să li se pună caracatiţă”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102