REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Parcări gratuite în Constanța după ora 17.00, în mai multe zone din oraș

Parcări gratuite în Constanța după ora 17.00, în mai multe zone din oraș

Replica API 9 octombrie 2019 | 00:02 372

16 parcări cu plata prin SMS sunt gratuite pentru constănțeni, de luni până vineri în programul orar 17:00- 08:00, dar și în weekend. Modificările au intrat deja în vigoare așa că orice locuitor al orașului își poate parca mașina fără să plătească în următoarele zone:

sursa foto: Primăria Constanța

• Parcare strada Mircea Cel Batrân – tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și bulevardul Mamaia • Parcare Capitol – intersecția bulevardelor Tomis și Mamaia • Parcare Tomis II - Zona Parc – strada Mircea Cel Batrân • Parcare strada Ștefan Cel Mare - Policlinica cu Plată

• Parcare Piața Griviței – strada Griviței

• Parcare strada Jupiter

• Parcare strada Constantin Brătescu / strada Stefan Mihaileanu

• Parcare Piața Gorbaciov – strada Eliberării

• Parcare Piața Tomis III – incinta piață

• Parcare Poșta Tomis III – strada Soveja

• Parcare Tomis III – Zona Magazin Alfa-Beta

• Parcare Tomis III – Zona Magazin Mega Image

• Parcare strada Sucevei - Brotacei

• Parcare Biserica „Adormirea Maicii Domnului”- Strada Griviței/StradaGeneral Manu

• Parcare zona I.C.I.L. - tronsonul cuprins intre strada Avram Iancu si complex

• Parcare Policlinica II - I.C.I.L.- bulevardul I.C. Bratianu.

De asemenea, reprezentanții Primăriei au anunțat că, în curând, în alte parcări din oraș, programul de taxare va fi modificat. Parcare strada Decebal – tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada A.Pușkin. Parcare zona Trocadero – intersecție bulevardul Alexandru Lăpușneanu cu strada Secerișului. Parcare zona Casa de Cultură – intersecție bulevardul Alexandru Lăpușneanu strada I.L Caragiale. Parcare zona I.C.I.L. - tronsonul cuprins intre complex si Jerry's Pizza pe strada 1 Decembrie. Parcare strada Nicolae Iorga -tronson cuprins intre bulevardul Tomis si strada Ion Lahovari.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deci baga pe iorga cu plata, sa vezi atunci aglomeratie cand trebuie sa mergi la spital
1
0
Suntem in campanie electorala. Era necesar.
4
1
Parcarile trebuie sa fie publice si fara nicio plata. Asa este normal si firesc.
9
0
De ce trebuie sa platim pana in ora 17 domnule primar??? Suntem turisti in Constanta??? Nu platim taxe si impozite?
15
2
Dar cu parcarea de la Mega Image Tomis 3 cum ramane? Cum si-a obtinut un super market o autorizatie daca nu poate asigura nici macar un loc de parcare? Prin lege acest lucru este imposibil. Deci ori primaria face abuz, ori supermarketul functioneaza abuziv
16
0
In sfarsit recunosc ca au gresit cu parcarile din oras. Sa recunoasca toate prostiile facute scoli desfiintate, lasate in grija parintilor, infrastructura de cosmar, ect
6
1
Sa puna primaria o taxa fixa la SPIT pe langa impozitul masinii si sa lase toate parcarile la liber vorba lui Aiurea nu suntem turisti!
13
0
Unele parcari nu au intrat nici pana acum in regim de parcare cu plata. Spre exemplu, La Trocadero nu este nici un panou, asa ca parcarea este inca gratuita. Cum ar trebui sa fie, dealtfel. Ne trateaza sleahta asta psdista ca pe turisti, nu ca localnici.
18
2
Nu a observat nimeni ca parcarea de pe str Traian din fata primariei a devenit fara plata? De cateva zile s-au scos indicatoarele cu plata sms,asta pt ca functionarii primariei sa parcheze gratis. Deh, cine imparte parte isi face...
31
2
de ce nu era bine cand toti plateam cash ? nu facea politia locala planul la amenzi ? nu va e rusine pandarilor , sunt oameni din judet care vin in oras si ori nu au credit ori nu stiu sistemul . Du - te fagadau , du - te .....ca dica s-a dus deja , tu il vei urma !
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367