0.7° Constanța Vin., 3 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6263
0.7° Constanța Vineri, 3 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6263

Parchetul General confirma dosarul penal pe numele ministrului Sportului

Victor ROTARU 26 noiembrie 2022 | 00:00 549

Parchetul General confirmă dosarul în care e vizat ministrul Sportului, Eduard Novak. Este un dosar in rem, adică se cercetează fapta și nu persoana. Acuzațiile care i se aduc lui Novak sunt de conducerea unei mașini fără permis de conducere, de încredințare a mașinii unei persoane fără permis și abuz în serviciu. Ministrul spune că nu a fost chemat la audieri de procurori și că nu a condus mașina instituției pe care o conduce în interes personal, așa cum afirmă sindicaliștii. 

Ministrul Sportului Eduard Novak ar fi ascuns în urmă cu un an BMW-ul ministerului în garaj după ce l-ar fi avariat în trafic. Conform Sindicatul Național Sport și Tineret (SNST), Novak ar fi încercat să mușamalizeze accidentul pentru a nu se afla că acesta nu avea voie să se afle la volan.

Conform unor documente și verificări consultate de SNST, Eduard Novak nu avea voie să conducă autovehiculul implicat în accident deoarece acesta ar trebui să fie la volanul autovehiculelor adaptate handicapului său.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

„De 23 de ani conduc fără nicio omologare specială pentru că nu am nevoi. Gradul meu de handicap nu necesită vreo omologare. Pot să conduc așa. În 2020 a fost schimbat carnetul. Nici nu prea am avut accidente. Gradul meu de handicap nu necesită nici schimbarea permisului, nici permis special. Eu conduc ca oricine altcineva”, a fost reacția ministrului Eduard Novak, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Ca de obicei parchetarii se ocupa de gainarii ,la comanda desigur !Ce a mai facut Ministrul Vladescu cu milioanele de euroi dela firmele care au manarit lucrarile la linia CFR Bucuresti Constanta ?Nimic despre abuzurile in serviciu ale primaritei Firea ? Doar ale Ioanei Basescu sau Udrea ....
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
104533292544
5/49
17632273113
joker
161323715