REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Parchetul General, reacţie de ULTIM MOMENT: 'Raportul GRECO confirmă avertismentele noastre privind vulnerabilităţile...'

Parchetul General, reacţie de ULTIM MOMENT: 'Raportul GRECO confirmă avertismentele noastre privind vulnerabilităţile...'

Replica API 12 aprilie 2018 | 00:39 444

Parchetul General vine cu o replică de ultim moment în scandalul iscat după ce Grupul statelor împotriva corupţiei al Consiliului Europei (GRECO) a venit cu un raport îngrijorător privind legile justiţiei. Ministerului Public transmite, miercuri seară, că Raportul GRECO confirmă avertismentele repetate ale Parchetului general privind vulnerabilităţile pentru sistemul judiciar şi pentru ordinea de drept din România în cazul adoptării de către Parlament a modificărilor la legile justiţiei, conform stiripesurse.ro.

"Ca urmare a solicitărilor primite din partea reprezentanților mass-media de a prezenta un punct de vedere în legătură cu Raportul GRECO, dat publicității în cursul zilei de astăzi, Biroul de informare și relații publice face următoarele precizări:

Raportul Grupului de State împotriva Corupţiei (GRECO) confirmă avertismentele repetate ale Ministerului Public în legătură cu vulnerabilitățile care ar rezulta pentru sistemul judiciar și pentru ordinea de drept din România în cazul adoptării de către parlament a preconizatelor modificări aduse legilor justiției.", potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Grupul statelor împotriva corupţiei al Consiliului Europei (GRECO) se declară, într-un raport publicat miercuri, profund îngrijorat de anumite aspecte ale legii privind statutul judecătorilor şi al procurorilor, ale legii privind organizarea sistemului judiciar şi ale legii privind Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) adoptate recent de Parlamentul României, ca şi de proiectele de amendamente la legislaţia penală, relevă un comunicat de presă al Consiliului Europei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zi Vasile si trage apa!Ce dracu mai poti sa spui cand citesti un comentariu idiot ca asta!
0
0
Ce va mai place sa va conduca si sa va fure cei din afara tarii! De indicatii suntem satuli de pe vremea lui Ceasca dar chiar asa si f....ti si cu banii luati ca sa fim in Europa. Am inceput sa-l admir pe Orban.
2
3
presul si sluga psd, a penalului draknea in speta, sa dea explicatii insotite de demisie
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218