REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

PARCUL de la FAR, ASALTAT de MINORI, pe RITMURI ORIENTALE VIDEO

PARCUL de la FAR, ASALTAT de MINORI, pe RITMURI ORIENTALE VIDEO

Replica API 11 august 2020 | 00:23 3162

Vacanța de vară a venit cu o grămadă de timp liber pentru adolescenți. O gașcă de 7-8 minori, împreună cu o boxă portabilă din care răsunau acorduri ”orientale„ , nu au găsit alt loc pentru culturalizare decât parcul de la Far. Cu toate că în jurul lor erau o terasă, dar și o mulțime de oameni veniți să se bucure de un pic de aer curat, petrecerea lor a continuat, fiind chiar foarte bucuroși de faptul că sunt filmați, ca niște viitoare vedete.

Grupul de adolescenți și-a făcut apariția în parc în jurul orei 14.00, însoțiți de acorduri muzicale și fără să le pese de lumea din jurul lor care părea vizibil deranjată de cacofoniile emise de boxă. Unele persoane vârstnice chiar le-au atras atenția în legătura cu gălăgia însă apelul lor a rămas fără nici un rezultat, petrecerea continuând în același ritm. Încântați probabil de faima care îi înconjoară pe idolii lor, în momentul în care au văzut că sunt filmați au reacționat ca niște adevărate vedete, dându-se în stambă și exclamând: ”paparazzi”.

Oamenii din parc care vin cu copiii sau pur și simplu să se relaxeze sunt din ce în ce mai deranjați de gălăgia și larma pe care adolescenții o fac.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si in zona Dacia pe srr Ciocarliei stau cucoanele nonstop si sparg seminte, iar puradeii alearga printre masini.Debandada ...
1
0
...la fel este si in Faleza Nord...noapte de noapte stau pe acele canapele zeci de fete si baieti cu varste cuprinse intre 12 si aprox 18 ani ...consuma bere...floricele si seminte si scot niste tipete de Neanderthal ...bineinteles in timp ce pe plaja ...beach-barurile ii ajuta cu muzica ce rasuna in tot cartierul...este un vacarm...nu ai nici o sansa sa tii fereastra deschisa...daca suni la PL...tonul telefonului este de ocupat permanent...daca incerci sa le spui ceva...aroganta lor este maxima...
8
0
Sunt viitoarele tale ziariste pisiamasi pa voi
5
0
lasati tinerii frumosi si liberi sa se distreze, sau sinteti invidiosi?
6
6
Sunt romi din rominia?
7
1
CE SENSIBILI SUNTETI?! SI NOI LA FEL FACEAM IN ACEL PARC ACUM MAI BINE DE 25 DE ANI
5
9
stau in HC si e zona prea de lux ptr ei..muta-i in Palas, la cap de linie 48.
5
1
asta-i culmea unde vreti sa iasa si ei ca mallurile sunt inchise in casa nu ca deranjaza vecini nici in parc nu au voie?
6
12
asa era si in harlem in 90 ce plm
6
8
Asta este Romania rromanizata
12
1
Ei reprezinta oamenii noi pe care ii voia formati Ceausescu si au reusit urmasii lui,ADICA PSD, in 30 ani
10
3
Gili ? Nu Ai gasit alt subject ?Ce poola mea ai mai ? Corditule. Draq de neam de zdrente si secaturi
6
9
Copii de azi bombardierii de maine noroc cu guvidu ca alfel nu mai aveam sanse hai cu selectia naturala
8
1
Chiar in spate la Abator se vand droguri in fiecare seara de fata cu copii. Sunt tiganii care stau la calea ferata in mizerie. E si un paznic obez care doarme toata ziua
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369