REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Părintele Necula, victima unui furt de identitate. Mare atenţie cui vreţi să donaţi bani!

Părintele Necula, victima unui furt de identitate. Mare atenţie cui vreţi să donaţi bani!

Replica API 25 ianuarie 2020 | 00:00 314

Constantin Necula

Mare atenţie cui vreţi să donaţi bani! Fondatoarea fenomenului Zurli a fost la un pas să fie înşelată de indivizi care au creat un cont fals cu identitatea preotului Constantin Necula.

Escrocii au inventat o poveste care ar fi făcut pe oricine să bage adânc mâna în buzunar pentru a ajuta. Aşa sperau că vor obţine aproape 90.000 de euro.

Mirela Retegan a scris despre înșelătorie pe pagina sa de socializare.

„Primesc mesaj de dimineață de la Părintele Necula.

– Doamne Ajuta! Mirela am nevoie de ajutorul tău…

Vorbesc cu el pe Facebook , pe un cont vechi… am schimbat câteva mesaje de-a lungul timpului . Îmi spune că a fost diagnosticat cu cancer la pancreas și are nevoie urgent de 87.000 de euro.

Eu zic” te sun parinte”.

El – nu că mă doare gâtul rău, sunt marcat tare… Ajută-mă să fac rost de numarul lui Becali , că el sigur mă poate ajuta. Și mă apuc de treabă. Vorbesc în toate redacțiile , cu toți prietenii mei. Primesc câteva numere de telefon și explicația că le schimbă des…Nu răspunde la niciunul, sunt disperat .

Eu , la susținere:

– Părinte, la câtă lume te iubește , se strâng repede banii ăștia. Și îi propun să vorbesc cu Vasile Vlaşin care știe exact cum e cu campaniile. Îl rog pe Vasile, el îmi promite că vede despre ce e vorba…Norocul meu e că nu toți oamenii sunt așa naivi ca mine. Vlașin i-a cerut hârtii, poze, certificate medicale… și omul s-a pierdut iî minciuni.

– Ceva nu e ok cu cazul pentru care m-ai rugat, îmi spune Vasile. Ai vorbit cu el la telefon?

Abia atunci îl sun, pe telefon, pe părintele Necula, ADEVĂRATUL părinte Necula, care îmi spune că un escroc i-a clonat de vreo 4 ori numele pe Facebook și a fost nevoit acum un an să-și închidă contul personal. Părintele Necula nu are Facebook. În pagina aceea, în care escrocul m-a blocat dupa ce i-am zis că știu adevărul , sunt foarte mulți oameni din lista mea… Multe persoane publice. Nu-mi vine să cred că m-a prostit”, a povestit Mirela Retegan, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa le dau la muie la amindoi
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218