REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Părinții Andreei Tonciu divorțează. Mama vedetei a fost înșelată cu menajera

Părinții Andreei Tonciu divorțează. Mama vedetei a fost înșelată cu menajera

Replica API 14 mai 2022 | 00:00 1421

Andreea Tonciu a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a povestit că părinții ei vor divorța. Tatăl fostei concurente de la „Survivor România” a înșelat-o pe mama acesteia cu menajera.

După mulți ani de relație, părinții Andreei Tonciu divorțează. Vedeta a povestit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță că tatăl ei a călcat strâmb și a avut o relație în paralel cu femeia care le făcea curat în casă. Menajera familiei Tonciu era căsătorită și are doi copii, ea fiind mai mică decât Andreea ca vârstă, scrie Libertatea.

„Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu”, a spus Andreea Tonciu, în emisiunea „La Măruță”.

„M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei” Fosta concurentă de la „Survivor România” a povestit că discutat cu menajera, însă aceasta nu a ascultat ceea ce i-a cerut Andreea și a continuat relația cu tatăl ei.

Deranjată de situație, Andreea Tonciu l-a sunat pe soțul femeii și i-a povestit cele întâmplate.

„Am vorbit cu ea (n.red. – menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe ei știu ce e la ei în familie”, a mai spus bruneta.

Mama Andreei Tonciu a aflat că este înșelată după ce a auzit o discuție telefonică între soțul ei și menajeră. Fosta concurentă de la „Survivor” a mărturisit că era destul de apropiată de femeia care le făcea curățenie și mereu o ajuta cu haine.

„Am ajutat-o foarte mult. Îi dădeam tot ce nu mai purtam eu și sora mea. Mă comportam cu ea ca și cum ar face parte din casa mea”, a mai spus Andreea Tonciu, în emisiunea TV precizată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O ..........care poate cu acordul sotului a cazut tataie in capcana ei.
0
0
alte stiri cu borfeturi din cluburi nu aveti ? Ne intereseaza ce face mama parasutei asteia cu tarif de 2000 de euro pe seara ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614