REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Părinţii lui sunt doi actori celebri, cu o avere impresionantă, dar el caută prin gunoaie

Părinţii lui sunt doi actori celebri, cu o avere impresionantă, dar el caută prin gunoaie

Replica API 26 octombrie 2020 | 00:00 1775

Averea familiei sale este estimată la 500 de milioane de dolari, dar el doarme pe bănci şi caută prin gunoaie.

Chiar şi cele mai frumoase familii de la Hollywood pot trece prin probleme de nedescris. Nu există informaţii despre motivul pentru care fiul vitreg al Barbrei Streisand alege să trăiască într-o stare jalnică, dar este devastator să îl vezi aşa

Jess Brolin, fiul actorului James Brolin şi fratele lui Josh, se află într-o stare deplorabilă şi îşi duce existenţa pe străzile din California.

După ce şi-a pierdut apartamentul pentru care plătea 800 de dolari pe lună în 2011, bărbatul de 47 de ani a ajuns să doarmă sub cerul liber, aproape de conacul de milioane a părinţilor săi. De atunci, el a refuzat toate ofertele de ajutor din partea familiei sale. Jess este obez şi are picioarele pline de răni.

Barbra este îngrijorată de asta, dar nu reuşeşte să-l contacteze. Medicii cred că membrele i-ar putea fi amputate dacă nu reuşeşte să se vindece.

„Este o bombă cu cronometru. Este necesară o intervenţie din partea familiei sale. Nu aş fi surprins dacă ar avea un atac de cord mâine”, spune o sursă.

James Brolin, Barbra Streisand

James Brolin a fost căsătorit prima dată cu Jane Cameron. Cuplul a avut doi băieţi: Josh, care s-a născut în 1968, şi Jess care a venit pe lume în 1972. James şi Jane şi-au despărţit drumurile 18 ani mai târziu.

Apoi, actorul s-a căsătorit cu cântăreaţa Barbra Streisand, cu care are şi acum o relaţie fericită.. Artista le-a devenit mamă mamă vitregă celor doi băieţi. Acum, auzim despre unul dintre ei!

Jess Brolin ar fi putut figura printre celebrităţile din showbiz pentru că are o mamă vitregă de succes, iar tată său şi-a câştigat rapid celebritatea cu faimoase roluri din producţiile TV, dar, dintr-un anumit motiv greu de înţeles, a ales să trăiască o viaţă fără adăpost şi să îşi caute mesele prin gunoaie.

Brolin a primit o moştenire cu şase cifre în 1995, când mama sa, Jane Cameron Agee, a murit într-un accident de maşină. A avut momente când a dormit într-un camion, dar apoi a început să bântuie pe străzi. „Este o situaţie sfâşietoare”, spune o persoană din anturajul actorilor.

Purtătorul de cuvânt al familiei Brolin spune că aceştia au făcut tot ce le stă în putinţă pentru a-l ajuta pe Jess, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102