REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Paris Hilton se mărită în mai puțin de o lună. Va avea 10 rochii de mireasă, iar petrecerea va dura trei zile

Paris Hilton se mărită în mai puțin de o lună. Va avea 10 rochii de mireasă, iar petrecerea va dura trei zile

Replica API 21 octombrie 2021 | 00:00 649

Paris Hilton se mărită în ziua de 11 noiembrie. Ea a dezvăluit detalii în premieră despre nunta sa cu omul de afaceri Carter Reum. Nunta va dura 3 zile şi ea va purta 10 rochii!

Paris Hilton

Moştenitoarea lanţului hotelier Hilton, Paris Hilton (40 de ani), este în al nouălea cer de fericire pentru că în sfârşit se apropie nunta ei. Starleta, care are o avere de 300 de milioane de dolari, se mărită cu omul de afaceri Carter Reum, de 40 de ani. Deşi s-a lăudat că ţine la secret toate detaliile nunţii, care va dura trei zile, ca în poveşti, s-au aflat destule amănunte despre evenimentul mult aşteptat de Paris. ”Voi purta multe rochii, probabil 10. Îmi place să-mi schimb ţinutele. El nu va avea probabil multe costume”, a spus ea.

Nunta va avea loc pe 11 noiembrie, la o biserică, şi apoi la vila bunicului lui Paris din Bel Air, California, SUA. Nu s-a anunţat oficial locaţia nunţii, dar cei care au primit invitaţiile ştiu că va fi pe frumoasa proprietate a bunicului miresei, Barron Hilton, care a murit în 2019, la 91 de ani, au dezvăluit mai multe surse pentru ziarul american ”New York Post”. Invitaţiile de nuntă sunt foarte frumoase, seamănă cu ”o casetă cu bijuterii Tiffany”, au mai dezvăluit sursele citate. Vila în care se face nunta a făcut parte din istoria familiei Hilton timp de 60 de ani şi are 13 dormitoare şi 17 băi. În cele trei zile de pomină ale nunţii, este inclusă şi o petrecere cu tema carnaval, care va avea loc la Santa Monica Pier. Petrecerea burlacilor şi petrecerea burlăciţelor au avut loc în Las Vegas, weekendul trecut. La petrecerea burlăciţelor, care a avut ca temă ”Paris în Ţara Minunilor”, au participat prieteni şi rude, între care s-au numărat Kathy Hilton (62 de ani), mama lui Paris, Nicky Hilton (38 de ani), sora ei, şi prietena sa, Tina Chen Craig, dar şi căţeii viitoarei mirese.

La petrecerea burlăciţelor, Paris a fost însoţită de mama sa, Kathy, şi de căţeii ei

La eveniment, decorurile au fost ca în celebra poveste aleasă ca temă, nenumăraţi trandafiri şi ciupercuţe multicolore. La petrecerea burlăciţelor s-au mai numărat printre invitate Garcelle Beauvais, Kyle Richards şi Lisa Rinna. Viitorul mire, Carter Reum, nu a fost prezent. Dar faţa lui a apărut pe enormul tort, ca Mad Hatter, alături de Paris, ca Alice, din basmul ”Alice în Ţara Minunilor”. Paris Hilton s-a logodit cu Carter în ziua în care a împlinit 40 de ani, la 17 februarie. Cererea de căsătorie a fost făcută pe o insulă privată unde Paris a mers împreună cu partenerul său pentru a-şi serba aniversarea. ”Sunt foarte fericită să deschid un nou capitol şi să am un partener care îmi aduce atât de mult sprijin. Relaţia noastră se bazează pe egalitate. Ne înţelegem de minune. A meritat să aştept”, a spus diva pentru revista ”Vogue”, citează click.ro.

La rândul lui, Carter Reum a spus: ”De la prima noastră întâlnire am putut să o văd pe adevărata Paris. După cum oamenii au putut să o vadă într-un documentar, Paris este drăguţă, inteligentă, autentică, o femeie extraordinară. Sunt nerăbdător să o am ca soţie.” Paris Hilton este încântată că se mărită. Familia sa îl adoră pe Carter, descris drept ”un băiat formidabil care îi oferă dragostea stabilă pe care ea o merită”. Vedeta a mărturisit pe o reţea socială că şi-a găsit în sfârşit sufletul pereche, de când este împreună cu Carter, de 1 an şi 10 luni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920