REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Paris Hilton spune că Metaverse va fi 'viitorul petrecerilor'

Paris Hilton spune că Metaverse va fi 'viitorul petrecerilor'

Replica API 28 ianuarie 2022 | 00:00 614

Prințesa culturii pop a oferit tuturor celor din publicul „The Tonight Show” un NFT din noua ei colecție viitoare cu Super Plastic, conform cointelegraph.com, citat de stiripesurse.ro. Influențatorul OG Paris Hilton și-a continuat cruciada în Metaverse, spunând că îl consideră „viitorul petrecerii, al ieșirilor, al interacțiunii cu oamenii și al socializării”.

Paris Hilton

Pe 25 ianuarie, Hilton a apărut ca invitată la „Tonight Show” cu Jimmy Fallon, unde a vorbit despre experiențele ei în comunitatea NFT.

Hilton i-a spus lui Falon că va renunța „în curând” la prima sa colecție NFT cu Super Plastic pe protocolul Origin, dar nu a oferit detalii suplimentare cu privire la un interval de timp. Super Plastic este o companie de jucării de vinil și de colecție digitale.

Ea a dezvăluit membrilor publicului colecția intitulată „Forever Fairytale”, un colaj de amintiri cu soțul ei proaspăt căsătorit, Carter Reum. Apoi i-a oferit lui Falon primul NFT din colecție și NFT-uri suplimentare fiecărui membru al publicului.

„Cred că este primul cadou NFT din istoria televiziunii”, a spus Fallon. Pe 18 ianuarie, Super Plastic și-a renunțat la colecția NFT „Headtripz”, prezentând o piesă în colaborare cu Hilton.

Deși aceasta va fi prima ei colecție, este departe de prima ei incursiune în spațiul NFT. În aprilie 2021, Hilton și-a vândut NFT „Iconic Crypto Queen” pentru 1,1 milioane de dolari.

Într-un interviu din noiembrie 2021 pentru The Guardian, Hilton a spus că a început să investească în cripto în 2016, când „s-a împrietenit cu fondatorii Ethereum”. De atunci, ea a adunat o colecție admirabilă NFT de 141 de piese, inclusiv o maimuță plictisită și lucrări de Grimes și Steve Aoki.

Pictograma culturii pop a devenit un susținător oarecum neașteptat pentru Metaverse în ultima vreme. „Paris World” de la Hilton a debutat pe platforma de jocuri online Roblox în timpul Revelionului 2021, unde Hilton a jucat un DJ set în fața unei mulțimi virtuale.

„Cred că este important ca oamenii să nu fie doar în lumea fizică, ci și în lumea digitală”, a spus ea pentru Bloomberg pe 21 ianuarie.

Paris World vine complet cu un parc de distracții, grădină zoologică, club de noapte și conac de unde utilizatorii își pot cumpăra ținute din dulapul sau pot sta pe iahtul ei.

Până în prezent, insula Metaverse a atras doar un total de aproximativ 63.900 de vizitatori conform statisticilor Roblox . Prin comparație, lumea „ALDC Studio” a Roblox, inspirată de reality show-ul american „Dance Moms” a adunat peste 30,5 milioane de vizitatori.

Hilton are peste 55 de milioane de urmăritori pe conturile ei de socializare pe Instagram, Twitter, Facebook, Snapchat și Youtube.

În ciuda statisticilor sale dezamăgitoare, Hilton spune că rămâne plină de speranță în viitorul insulei. „Văd Paris World evoluând într-o destinație pentru diferite evenimente de-a lungul anului – Ziua Îndrăgostiților, Super Bowl, Săptămâna Modei din New York”, a spus ea.

Moștenitoarea milionară a ajuns la faimă în urma succesului programului ei de teler reality „Viața simplă” în 2003. Ea a lansat recent o nouă emisiune numită „Paris in Love” și un podcast numit „This is Paris”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218