REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Paris Jackson a trecut prin clipe groaznice din cauza depresiei: „Simțeam o plăcere deosebită când mă tăiam sau mă ardeam”

Paris Jackson a trecut prin clipe groaznice din cauza depresiei: „Simțeam o plăcere deosebită când mă tăiam sau mă ardeam”

Replica API 9 iulie 2020 | 00:00 929

Fiica lui Michael Jackson, Paris, în vârstă de 22 de ani, a șocat planeta cu declarațiile ei, în cadrul unui interviu extrem de sincer. Ea a recunoscut că obișnuia să se taie și să se ardă pe corp atunci când se lupta cu depresia. Paris a povestit că își făcea singură rău pentru că avea nevoie de dopamină.

Paris Jackson

Foto: Click!

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, acum în vârstă de 22 de ani, a trecut prin clipe grele atunci când s-a luptat cu depresia. Ea obișnuia să se taie și să se ardă pe corp pentru că avea nevoie să simtă eliberare de dopamină (hormonul împlinirii, al realizării) în creier. Paris a recunoscut că în adolescență a trecut prin perioade extrem de dificile. ”Mă tăiam și mă ardeam pentru a simți o plăcere deosebită. Niciodată nu am crezut că pot muri din cauza asta pentru că eu eram cea care controla lama care îmi intra în piele. Știam cât de adânc pot intra în carnea mea și ritualul făcea parte din tentativa mea disperată de a simți eliberarea de dopamină în creier”, a povestit Paris, scrie click.ro.

Paris Jackson trimisă la terapie psihologică

Paris Jackson a povestit că automutilarea făcea parte din ”tentativa ei de a își distrage atenția de la durerea emoțională care a cuprins-o după moartea tatălui ei. Ea a încercat să se sinucidă de mai multe ori și bunica ei a trimis-o la o ”școală terapeutică în Utah”. ”Problemele pentru care am fost la școala din Utah s-au reparat, dar m-am întors cu unele noi și mai adânci și mai dureroase”, a povestit Paris. Atunci a renunțat la antidepresive și calmante. Atunci a învățat că depresia vine în valuri și că trebuie să o controleze. A înțeles că drumul ei în viață se împarte între muzică, film și modelling și s-a îndrăgostit de actualul iubit Gabriel Glenn. Conform Forbes, în 2019, Paris Jackson ar avea o avere de 100 de milioane de dolari moștenită de la tatăl ei, împreună cu ceilalți doi frați. Însă condițiile în care se poate folosi de ea sunt încă incerte din cauza discuțiilor din interiorul clanului Jackson.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920