REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Parlamentari PDL au spus la întâlnirea cu Boc că partidul n-a fost condus, că s-au săturat de clişee

Parlamentari PDL au spus la întâlnirea cu Boc că partidul n-a fost condus, că s-au săturat de clişee

Replica API 1 februarie 2012 | 00:00 248

Mai mulţi parlamentari ai PDL au susţinut, marţi, la întâlnirea cu premierul Emil Boc, că partidul nu este condus, Vasile Blaga spunând că s-a săturat de clişee şi că PDL trebuie condus după reguli clare şi transparente, au declarat pentru MEDIAFAX, surse din PDL.

Potrivit surselor citate, nemulţumirea parlamentarilor PDL a fost declanşată de faptul că premierul Emil Boc le-a spus, la începutul şedinţei, că ştie ce are de făcut, dar nu poate să le spună şi că mai are nevoie de "nişte piese în puzzle".

Sursele menţionate au arătat că Vasile Blaga a afirmat că el nu ştie ce ştie Boc că are de făcut şi că s-a săturat de clişee, iar partidul trebuie condus după reguli clare şi transparente.

Critici la adresa conducerii partidului au mai avut, potrivit surselor din PDL, şi Cezar Preda şi Raluca Turcan.

Turcan a susţinut că, până acum, partidul nu a fost condus, fiind condus doar de evenimente şi că este normal să li se spună parlamentarilor transparent şi onest ce este de făcut pentru partid, nu cu "atitudini de James Bond", au mai spus sursele citate.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, pentru MEDIAFAX, că la întâlnirea parlamentarilor PDL i-a cerut premierului Emil Boc să nu mai spună că dacă pleacă Guvernul Boc ţara nu este guvernată, susţinând că el nu a solicitat plecarea Guvernului Boc.

"Am sugerat să nu se folosească acestă marotă că, dacă pleacă Guvernul Boc, ţara nu este guvernată. Este o marotă pentru că coaliţia poate să pună mai multe guverne pentru a demonstra că toţi care vin fac aceeaşi politică necesară românilor", a precizat Preda.

El a menţionat că la reuniune el nu a spus să plece Guvernul Boc.

Cezar Preda a mai spus că a ridicat problema grevei parlamentare a opoziţiei, arătând că activitatea parlamentară va fi foarte mult îngreunată de protestul opoziţiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614