REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Parlamentarii care îl contestă pe Liviu Dragnea amenință cu GREVĂ PARLAMENTARĂ, dacă liderul PSD nu demisionează

Parlamentarii care îl contestă pe Liviu Dragnea amenință cu GREVĂ PARLAMENTARĂ, dacă liderul PSD nu demisionează

Replica API 20 septembrie 2018 | 00:00 176

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a declarat, joi seara, că, dacă Liviu Dragnea nu va demisiona în urma ședinței CExN de vineri, nu exclude ca cei 80 de parlamentari care îl contestă pe liderul social-democrat să intre în grevă parlamentară, scrie Mediafax.

“Nu am discutat deocamdată despre intrarea în grevă parlamentară, dar, dar dacă mâine nu se va finaliza în modul în care așteptăm cu toții, pentru că suntem un număr foarte mare de parlamentari nu știu cum vor evolua lucrurile. Așteptăm să se termine ședința de mâine și după aceasta vom vedea exact ce hotărâre vom lua cei care suntem semnatari ai acelei scrisori și aici mă refer la parlamentari. S-a ajuns prea departe și încercăm să redresăm toată problema aceasta”, a declarat deputatul Răzvan Rotaru.

El a mai spus că o decizie finală va fi luată după ședința CExN al partidului.

”Nu ține de unul sau de altul, dar mâine vom vedea exact ce se va întâmpla și vom decide. Suntem peste 80 de parlamentari. Legal este posibil să se intre într-o grevă parlamentară, dar vom decide mâine (vineri - n.r.) în ce formulă și ce vom face mai departe. Sunt multe lucruri pe care le putem face, dar nu aș vrea să vorbesc în avans până nu avem un rezultat. Așteptăm ziua de mâine să vedem ceva da bunul Dumnezeu... Noi sperăm să fie un lucru bun pentru că țara are nevoie de stabilitate și de creștere din toate punctele de vedere, nu de scandaluri. Nu e frumos ca lumea să se uite la scandaluri, lumea trebuie să simtă că o duce mai bine”, a adăugat Rotaru.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare dezamagire ca Dragnea este hacuit. Tocmai acum cand pensionarii au remarcat ca copii lor intorsi de la munca au fost batuti de partidul comunist votat de ei.
1
4
....da,votul varsnicilor ne-a adus unde suntem, dar noi ceilalati in ziua votului trebuie sa iesim la vot si sa votam ce trebuie...
1
3
Scapa Romania de sclavie!
2
4
Hai Romania, hai ca se poate sa scapam de dictatura!Acum ori niciodata!daca batranii nostri nu mai gandesc corect, asta nu inseamna ca tb sa ii lasam sa ne distruga tara
3
6
adevarati patrioti ... stergeti cu el si cu martalogii lui pe jos . auzi nu ii e rusine sa se pronunte ca e sutinut d oameniii varstnici.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920