REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Parlamentarii Pro România vor vota moţiunea de cenzură

Parlamentarii Pro România vor vota moţiunea de cenzură

Replica API 10 august 2020 | 00:00 1214

Parlamentarii Pro România vor vota moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Orban, a decis luni Delegaţia permanentă a partidului.

Victor Ponta

Conform unui comunicat transmis luni, membrii Delegaţiei Naţionale au discutat şi oportunitatea susţinerii unei moţiuni de cenzură îndreptate împotriva Cabinetului Orban, iar concluzia a fost că "România se adânceşte în criză cu fiecare zi de guvernare a acestui Executiv".

"Nu a fost niciodată un haos mai mare ca acum. Situaţia a scăpat de sub control pentru că nu s-au luat la timp măsurile potrivite. În martie, Guvernul visa anticipate şi spunea că nu există riscuri epidemice. Mai apoi, când era deja prea târziu, a venit cu măsuri dure care au distrus economia şi aşa şubrezită şi care au îngenunchiat companiile autohtone. Nu au venit cu soluţii pentru şcoală, pentru sănătate, pentru economie, nu şi-au recunoscut incapacitatea de a gestiona o asemenea criză, au refuzat să asculte de specialişti şi continuă să trăiască într-o lume în care procentele electorale şi alegerile sunt prioritare, indiferent de riscuri. România este astăzi mai rău decât la începutul pandemiei, Guvernul Orban poartă această vină şi trebuie să plece", a declarat Victor Ponta, conform sursei citate, scrie Agerpres.

În 30 iulie, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că social-democraţii au decis depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban în luna august.

"Avem de-a face cu un guvern cu credibilitate zero. Un haos mai mare decât este acum nu poate fi creat nici măcar de către PSD sau Opoziţie, de aceea am hotărât astăzi depunerea unei moţiuni de cenzură în luna august. (...) Colegii au propus ca la jumătatea lunii august să avem moţiunea depusă. La baza moţiunii va sta cartea neagră a guvernării PNL, cronologic, dar şi pe fiecare domeniu în parte", a spus Ciolacu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Marcel Ciolacu a precizat că a avut discuţii cu Victor Ponta în ceea ce priveşte depunerea moţiunii de cenzură şi a făcut apel la toată Opoziţia din Parlament să o voteze.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La votat motiuni sunt primii, cati km de autostrada ati facut cand erati la putere fmm?!
2
0
Motiunea de cenzura este fix pix. Trebuia o suspendare a lui Iohannis. PSD pupa in cur guvernul idiot si pe Iohannis,populatia este manipulata si indobitocita. Foarte bine,romanii chiar merita in continuare un guvern de asa zisi ,,de dreapta'' si tot pe mutalaul Iohannis bulibasa suprem. Pana nu fa fi complet nimicita,tara nu se va trezi. Pacat de tineretul idiotizat ca va suferi si daca acum ragaie aiurea,va realiza ca cei pe care-i sprijina azi sunt de fapt dusmanii lor,care au conturi in afara si-i va durea in cur de viitorul Romaniei.
2
3
Tara arde si lor le arde de blocarea guvernului.
4
2
Da-le la buci Ponta !
2
4
Pai cum adica PSDisti,ALDE si ProRomania s-au opus in iunie prelungiri stari de alerta pentru ca "COVIDul nu reprezinta nici un pericol"guvernul asumandusi atunci raspunerea ministeriala,acum aceias alianta vrea sa darame guvernul pentru ca nu a muncit destul de mult pentru combaterea COVIDului,asta dupa ce cand tara a avut nevoie de votul lor in parlament au spus"nu,nu este cazul"!!!?.
5
0
Pt postacii lui Dobre, ce are johanis in povestea asta ? Dobre si fii sunt niste imbogatiti dupa revolutie, contracte banoase fara licitatie dedicate pt tot judetul in scoli cu programul laptele si cornul! Nimic bun pt Constanta facut de aceasta familie. Tasu a vrut neaparat sa il faca deputat pe fis-u, constanteni puteti spune o realizare facuta de fisu ca si deputat pt Constanta? Ce la recomandat in CV-ul lui sa fie deputat??? La recomandat taica-su la partid la PSD prin sponsorizari consistente !!!
3
1
Mai "dottore, mai pontacule, iar te bagi in seama TRADATORULE, lasule, mincinosule !? Cati bani mananci de la buget, din impozitele noastre hahalero ?! Sa faci CE ?? Nu mai ai CREDIBILITATE jigodie, falsule!
5
2
O sa iei la Constanta, cu Mircea cozonac, si Filipescu secu, fix 2%! Succes!
5
1
Cand erai premier te duceai numai la rusi si la turci. Acum esti proeuropean. Cel mai pervers lider politic!
9
2
Un hot...in poza!
10
1
Sa clarifice Wuhannis cum e cu casele furate, ca el e acum la butoane
4
9
Da, sa ne spuna cum a furat. Ce ti-a sarit asa mustarul? Ti se pare normal sa fure????
4
5
de ce, cumetre sa clarifice ala ceva de doctorate? ti-a clarificat Dulapul Sasesc cum e cu casele din meditatii? mortii mamicutelor voastre de javre penelizdo-pedelizde!
6
8
mai michiduta intai clarifica cu plagiatul ptr care tis-a ridicat doctoratul, de ca l-ai pus pe tata socru, pensionar de fel si posesor de pensie speciala pe o functie extrem de banoasa si apoi poti sa apari si sa-ti dai cu parerea. Pana atunci, putina decenta, nu strica
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102