REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Parlamentarii PSD care reprezintă Constanța şi-au ridicat mandatele. Laude, pupături, şampanie

Parlamentarii PSD care reprezintă Constanța şi-au ridicat mandatele. Laude, pupături, şampanie

Replica API 19 decembrie 2016 | 00:28 577

Agitaţie la Prefectura Constanţa şi asta pentru că reprezentanţii PSD au rezervat ziua de sâmbătă, 17 decembrie, pentru înmânarea mandatelor parlamentarilor. Precizăm că este vorba de 3 senatori şi 5 deputaţi.

Senatori: Liviu Brăiloiu, Nicolae Moga şi Ştefan Mihu.

Deputaţi: Iulian Iancu, Mircea Titus Dobre, Ileana Cristina Dumitrache, Radu Babuş şi George Gabriel Vişan.

De la eveniment a fost absentă Cristina Dumitrache.

La festivitatea organizată la Prefectura Constanța, în sala Remus Opreanu, social-democrații care au luat cuvântul s-au întrecut în a-și mulțumi unii altora pentru campania bună, pentru munca din campanie și pentru rezultate. Întrucât liderii PSD Constanța au amintit, în luările de cuvânt, aportul primarilor social-democrați, unul dintre edilii aflați în sală, pătruns de moment, a ținut să strige către o jurnalistă să se dea deoparte, întrucât îi obturează priveliștea către mai-marii Felix Stroe, Decebal Făgădău, Horia Țuțuianu și cei 7 parlamentari prezenți. Primarul dornic să-și vadă șefii cum se produc pe scenă a fost nimeni altul decât Tudorel Gurgu de la Ciobanu.

Trecând peste acest moment, de precizat că președintele PSD Constanța, Felix Stroe a apreciat că întreaga campanie s-a desfășurat decent, fără injurii, și a făcut apel către toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică, să conlucreze pentru binele Constanței. În acest context, el le-a transmis și celorlalți parlamentari (alții decât PSD) să nu ezite să apeleze la el. La rândul său, primarul Constanței, Decebal Făgădău (președinte al organizației municipale a PSD) s-a arătat mulțumit de rezultatele alegerilor, comentând că Felix Stroe îl "enervează", motivul fiind: energia de care a dat dovadă pe tot parcursul campaniei.

O altă persoană care a luat cuvântul a fost primarul din Limanu, Daniel Georgescu, apreciat pentru scorul de 60% din alegeri.

După festivitate, toţi cei prezenţi au ciocnit un pahar de şampanie, cu pupăturile aferente momentului.

Citeşte şi: Proiect pentru dezvoltarea Portului Constanţa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367