REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Parlamentarii USL, senatorul Alexandru Mazăre şi deputatul Eduard Martin s-au întâlnit cu locuitorii din Poarta 6

Parlamentarii USL, senatorul Alexandru Mazăre şi deputatul Eduard Martin s-au întâlnit cu locuitorii din Poarta 6

Replica API 28 noiembrie 2012 | 00:00 193

Locuitorii din cartierul Poarta 6 s-au strâns, cu mic şi mare, la întâlnirea cu candidaţii USL la parlamentare, senatorul Alexandru Mazăre, respectiv deputatul Eduard Martin. Parlamentarii au fost îmbrăţişaţi şi sărutaţi de femeile trecute de prima tinereţe şi le-a arătat admiraţia pe care le-o poartă. În schimb, ei le-au promis sprijinul dacă vor ajunge în Parlamentul româniei.

Candidaţii USL Alexandru Mazăre (Colegiul 3 Senat) şi Eduard Martin (Colegiul 6 Camera Deputaţilor) i-a invitat, marţi, pe locuitorii din cartierul Poarta 6 în Piaţa Roşie pentru a afla problemele cu care aceştia se confruntă. Parlamentarii au fost primiţi foarte bine, au fost îmbrăţişaţi şi sărutaţi electorat care s-a plâns de viaţa grea pe care o duc, solicitându-le sprijinul. "Problemele oamenilor de aici sunt generate proasta guvernare din ultimii patru ani. Sunt probleme administrative, ba o parcare care nu este asfaltată, ba o canalizare care este înfundată, problema medicamentelor care nu se subvenţionează, au probleme medicale şi n-au bani să-şi cumpere medicamente, etc. Problemele trebuie să se rezolve şi trebuie să facem lucruri mai bune dacă vom ajunge la guvernare. Sunt deputat de Poarta 6 şi ne ocupăm de oamenii mei,, a spus Eduard Martin. Alexandru Mazăre a luat la cunoştinţă şi el de probleme oamenilor şi a promis că-i va ajuta. "Dânşii au o multitudine de probleme, începând de la pensii, de la locuri de muncă, au o proecupare majoră pentru viaţa de zi cu zi, cu toate aspectele lor. Noi ne face datoria şi încercăm să-i ajutăm", a conchis Alexandru Mazăre. De menţionat faptul că senatorul a fost impresionat de o pensionară atunci când aceasta şi-a desfăcut portofelul şi a scos o poză cu el şi fratele acestuia, edilul Radu Mazăre.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369