REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Parlamentul a respins cererea de reexaminare a Legii bugetului; proiectul, adoptat în forma iniţial trimisă la promulgare

Parlamentul a respins cererea de reexaminare a Legii bugetului; proiectul, adoptat în forma iniţial trimisă la promulgare

Replica API 14 martie 2019 | 18:10 387

Parlamentul a respins, miercuri, cererea de reexaminare a Legii bugetului de stat pe 2019, trimisă de preşedintele Klaus Iohannis, adoptând proiectul în forma trimisă iniţial la promulgare.

S-au înregistrat 245 de voturi "pentru", 115 - "împotrivă" şi 2 abţineri, notează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le vom plati toata viata, ca datorie publica. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni, misei si cu mult, mult prea mult tupeu nesimtit. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
6
0
Vezi bai avortatule ca acum am venit de la ma-ta de pe centura! Sa stii ca presteaza foarte bine oral dar are nevoie de ajutorul tau fiindca nu mai face fata cererii crescute! Ai inteles, cacatule? Pisa-m-as pe fata ta de gunoi psd-ist!
7
0
eu cred ca te-au scos la pensie medical , tulburari de comportament urmate de fapte in stare de inconstienta . Puti a cacat, hrana ta de avarie ! sa ma pis pe tine , rezistentule !
0
8
Daca se organizeaza referendum, PSD si ALDE vor cere sa nu voteze simpatizantii lor si referendumul pica pt numar insuficient, Bani aruncati pe fereastra
1
6
dl presedinte Iohanis este obigat, in baza milioanelor de voturi care i-au fost acordate, sa declanseze referedumul''FARA PENALI IN PARLAMENT''- ASTA PRESUPUNE NUMARUL MARE DE VOTANTI CARE SUNT SCARBITI, LA PROPRIU, DE PUSCARIASII , INCULPATII SI PROASPETI JURISTI FOSTI MUNCITORI NECALIFICATI- CARE FAC LEGI PTR EI SI IN DEFAVOAREA NOASTRA. aTUCI PUSCARIASUL VOICA ISI VA MAI FOLOSI AMBELE MAINI PTR A VOTA?
7
4
TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE SA NU MAI FIM CONDUSI DE HOTI Presedintele Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenoroceste Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal la foc automat sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si, nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta nu-i DEMOCRATIE cand niste penali, condamnati definitiv in loc sa stea la puscarie conduc Romania. TARA VREA ACUM REF
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218