REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Parlamentul a votat creșterea punctului de pensie cu 40%

Parlamentul a votat creșterea punctului de pensie cu 40%

Replica API 22 septembrie 2020 | 16:54 1496

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marți, proiectul privind rectificarea bugetului de stat, care include amendamentul PSD referitor la creşterea punctului de pensie cu 40%. Au fost 242 de voturi pentru, 147 contra și 11 abțineri.

Amendamentul adoptat abrogă articolul potrivit căruia punctul de pensie se majorează cu 14% şi rămâne în vigoare creşterea acestuia cu 40%, prevăzută în legea sistemului public de pensii.

PNL a anunțat că va ataca la CCR proiectul de lege.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat la dezbateri că proiectul „este un act de agresiune asupra stabilitatii economice” a României. „Toți se uita azi la noi, agențiile de rating, investitorii, Comisia Europeană și văd cum o grupare vrea sa arunce Romania în aer”, a mai declarat ministrul de Finanțe, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa dea afara cel putin jumatate din bugetari , si se vor gasi astfel bani de pensii.
2
1
cardurile celor cu pensii speciale nu mai pot intra in bancomate, unflate rau si ele si posesorii lor , acolo stau bani tarii ,imprumutati , luati de la cei ce au muncit din greu o viata! Echitatea , bunul simt , dreptatea , si multe alte insusiri bune omenesti nu o sa triunfe niciodata ! 1
3
1
Acesti cacati cu ochi vor sa bage Romania in faliment!
2
1
votez PSD Partidu POPORULUI,,,LA LIBERALI MULTA MOOOOOOOOOOOe.
1
4
PSD este disperat si vrea sa atraga voturi prin pomeni.Lor nu le pasa pt ca prostii platesc impozite din care isi asigura salariile si pensiile nesimtite.PNL ul imediat dupa alegeri trebuie sa dea muie psdistilor si udmristilor, sa reduca nr de parlamentari la 300,sa verifice la sange cum se fut milioane de lei cu " munca in teritoriu" a frecangiilor, sa reduca nr de bugetari, sa strapeasca evaziunea si contrabanda.Cei condamnati pt mita si trafic de influenta sa fie lasati in cur gol iar terenurile manglite confiscate. Daca vor,pot face asta rapid. Si vin si banii !
6
1
nu mi-am imaginat ca acest popor poate fi maninipulat la cote maxime si nu are descernamant, nu intelege ca acesti criminali, pe perioada guvernarii nu au dat nimic, din ceea ce era legal, 300 parlamentari legal-nu s-a putut. Au facut multe pentru ei si pentru curvele lor-pensii speciale, toate curvele in functii banoase- desi analfabeti- si acum cand realizarile sunt vizibile, pentru cine are capul pe umeri, niste neica nimeni care stau prin carciumi asteptand micul, berea, si 50 lei contra vot-- pacat, ne meritam soarta
4
2
daca PNL si USR nu pot, sa plece sa vina altii la guvernare care pot. Nu ii tine nimeni cu forta
6
5
tu sigur ti-ai luat pastilele de seara?
2
4
PSD;TURBATII DIN PARLAMENT CARE PRIN TOT FELUL DE METODE DE PSD CAUTA SA ARATE ACUM PE ULTIMA SUTA DE METRI CIT DE GRIJULII SUNT FATA DE BUNICII TARII CARE AU MURIT IN SPITALELE ROMANESTI IN CONDITII INSALUBRE PSD NU RECUNOASTE CITI COPII AI ROMANIEI TARII NOASTRE NU DORM LINGA PARINTII TARII ROMANESTI AU FOST GONITI PRIN FURTUL DE BUGETE ALE TARII TIMP DE 30 DE ANI CITI COPII NU SAU STINS DIN VIATA DIN MOTIVUL CA MAMA SAU TATA LE LIPSESTE COPIILOR ROMANIEI AU CAUTAT SA SE LEGE DE BUNICII TARII CA SUNT MAI USOR DE PROSTIT SI MANIPULAT PRIN TOT FELUL DE LEGI DESENATE ASA CUM FACE PSD DEOBICEI.
8
4
Partidul socialist NU lupta niciodata pentru privat si bogati. Tu care esti un frustat asa vezi si continui sa mananci cacat cu lingura. Vezi Escu-le sa nu iei o muie asa repede ca o idee
4
3
Ce crezi ma ca PSDisti nu stiu ce spui tu,numai ca astia despre care vorbesti sunt protejati parlamentarilor si oricum procentul este acelasi pentru toti pensionari si aia cu pensie mai mare decat are Johanis salariu si aia care au sub 1000 de lei,deci marirea pensiilor este tot pentru ai care au pensii mari amarasteni mai iau si ei miste maruntis,adica creste inca odata diferenta dintre pensionari bogati si aia saraci,pentru ca PSDeu este un partid socialist care lupta pentru bogati nu pentru fosti sau actuali muncitori.
7
2
Tieti salariile pochilor! Isus Hristos si Dumnezeu exista si fara plata tilharilor cu miliarde de lei.Opriti construirea bisericilor ca avem prea multe! TAIATI PENSIILE SPECIALE! Dupa aia la ce servesc 150.000 de securisti imputiti cu salarii din alea grase? Zeci de mii de rubedenii si putori in administratia publica.La ce servesc toate astea?
5
4
Cresterea asta procentuala intotdeauna i a avantajat pe cei cu pensii mari
6
3
ce muie ne-am luat cu marirea pensiilor ,pai noi ce mai furam daca ramanem la guvernare?
10
6
PSD-ul incearca sa mai atraga voturi cum pot
8
11
Stopati economia subterana, evaziunea fiscala,cei care au delapidat sa restituie sumele ilicite, iar ce cu averi nemasurate sa li se confiste ce nu pot justifica, amenzi drastice pentru condus sub influienta alcoolului, al substantelor interzise, fara permis auto cat si pentru nerespectarea regililor de circulatie si sa vedeti ca bugetul de stat creste, pentru ca la romani, naravul din fire n-are lecuire.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102