REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Parpală, specialistul lui peşte, va fi schimbat de la Direcţia Agricolă

Parpală, specialistul lui peşte, va fi schimbat de la Direcţia Agricolă

Replica API 8 aprilie 2013 | 00:00 128

După ce îşi umflă burta la chermeze pe banii fraierilor,

După ce îşi umflă burta la chermeze pe banii fraierilor,

Situaţia incredibil de jenantă în care a fost pusă conducerea Ministerului Agriculturii, după ce o instituţie subordonată a organizat o petrecere şi a "uitat" să mai achite şi factura aferentă, ar urma să fie tranşată de maniera extremă: este căutat un înlocuitor care să preia atribuţiile lui Boris Parpală, şeful Direcţiei Agricole şi Dezvoltare Rurală (DADR) Constanţa.

Boris Parpală ar fi căzut în dizgraţia şefilor de la PSD Constanţa, care l-au cam lăsat din braţe, el fiind considerat o ruşine pentru acest partid. Pe cale de consecinţă, ministerul condus de conservatorul Daniel Constantin a speculat situaţia, fiind pe cale, susţin anumite surse, să nominalizeze un reprezentant al Partidului Conservator la conducerea DADR. Amintim că, la finele anului trecut, în preajma alegerilor parlamentare, Parpală a organizat o petrecere la care au luat parte, cu mic, cu mare, şefi de instituţii care au tangenţă cu agricultura, simpli angajaţi ai instituţiilor cu pricina, în total - 328 de persoane. Nota finală: 16.500 de lei, bani pe care patronul localului i-a primit numai pe jumătate, iar asta numai după ce s-a aflat că Parpală&Co. "uită" să achite. Doi dintre directorii unei instituţii s-au "simţit" şi au plătit ce au consumat, în timp ce Parpală i-a transmis patronului de local doar atât: "Suntem la putere, tu nu ştii?". Atitudinea lui Parpală şi situaţia în sine a nemulţumit inclusiv angajaţi ai Direcţiei Agricole, care ne-au precizat că ei au contribuit, pecuniar, în vederea organizării chefului, prin urmare: unde sunt banii? Există, aşadar, suspiciuni că banii s-au scurs în buzunarele lui Parpală, ca un fel de "şpagă mascată". Mai mult, spun sursele noastre, PSD ar fi concluzionat că Parpală, în loc să fie preocupat de agricultură, îşi vede de propriile afaceri şi interese. De cealaltă parte, conservatorii constănţeni au declarat, pentru "Replica", faptul că speranţe ca partidul să mai obţină încă o funcţie de conducere într-o instituţie, sau chiar mai multe, există, dar că momentan nu dispun de alte informaţii. În schimb, mai mulţi social-democraţi s-au declarat deranjaţi de subiect, apreciind că şeful DADR a terfelit imaginea partidului, lucru care este inacceptabil şi impardonabil. "Nu poţi să-ţi umfli burta, să te ţii de chermeze şi să nu plăteşti. Cum îi stă unui şef care atârnă pe la mese moca? Specialistul lui peşte prăjit!", au răbufnit colegii de partid ai lui Parpală.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218