REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Parteneriat între CSM Focşani, Viitorul Constanţa şi Academia Hagi pentru a promova tineri fotbalişti vrânceni

Parteneriat între CSM Focşani, Viitorul Constanţa şi Academia Hagi pentru a promova tineri fotbalişti vrânceni

Replica API 23 noiembrie 2019 | 00:00 460

Juniorii CSM 2007 Focşani vor putea fi promovaţi în ţară şi străinătate în urma unui parteneriat încheiat, vineri, între clubul sportiv focşănean, Clubul Sportiv Academia de Fotbal Gheorghe Hagi şi Fotbal Club Viitorul Constanţa.

"Am decis împreună cu conducerea tehnică, cu Gică Hagi şi cu cei de la Academie, să schimbăm sistemul de selecţie al jucătorilor şi să facem o serie de parteneriate cu academiile şi cluburile de juniori importante din România. Unul dintre aceste cluburi este şi CSM Focşani 2007. Toţi jucătorii cu vârste între 10 şi 15 ani, care vom considera că fac faţă la nivelul de performanţă pe care clubul nostru îl are, vor merge la Constanţa. De asemenea, avem un parteneriat şi la nivel de antrenori, astfel încât antrenorii de la CSM Focşani 2007 să îşi însuşească aceeaşi filosofie pe care o are clubul nostru şi care a dat rezultate, iar jucătorii care vor veni de la Focşani către Constanţa să aibă deja însuşită această filosofie fotbalistică", a declarat preşedintele clubului Viitorul Constanţa, fotbalistul Gheorghe Popescu.

Potrivit acestuia, parteneriatul semnat este avantajos pentru ambele părţi, putând aduce beneficii financiare şi clubului focşănean în momentul în care sportivii legitimaţi aici vor încheia contracte în străinătate.

"Este un parteneriat benefic de ambele părţi, deoarece CSM Focşani 2007 poate beneficia în urma acestor cesiuni de jucători către noi şi de avantaje financiare, în momentul în care respectivul jucător face performanţă în afara ţării. Împreună cu Steaua, suntem probabil clubul care exportă cei mai mulţi jucători la nivel european", a spus Popescu.

Până în prezent, Viitorul Constanţa şi Academia Hagi au încheiat astfel de parteneriate cu alte patru cluburi din ţară şi speră ca până la finele anului numărul acestor contracte să ajungă la zece.

Contractul de parteneriat a fost semnat la sediul primăriei Focşani, între reprezentanţii CSM Focşani, preşedintele clubului Viitorul Constanţa, Gheorghe Popescu, reprezentantul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi , fotbalistul Zoltan Martin Iaşko şi primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai redusule mintal,declaratia punlica a lui G. Hagi"Contra promoveaza jucatori Prodancei"asta inseamna,ca antrenorul nu promoveaza jucatori lui valorosi si atunci la urmatorul meci i-a bagat muhaielele lui in primul 11,dar prosti ca tine nu pot intelege asta.
1
3
Ma bucur ca imi urmaresti si apreciezi postarile! O sa fac eforturi sa ma fac inteles si de tine, chiar daca, trebuie sa recunosc, este cam dificil ptr cineva sa-si coboare atat de mult nivelul incat sa se faca inteles de tine! Dar poate, daca esti atent, inveti si tu ceva, fraiere! Vocabularul tau este demn de un prim-ministru pzdist. Vezi sa nu te citeasca astia ca te trezesti vreun "chef" la pzd! O seara buna!
3
1
Bai muie iar comentezi ? Ai mai lasat acelasi comentariu si la alt articol. Atat poti ? Panseluta obosita..
2
3
eu nu sunt asa de bun prietenar cu Contra asa cum esti tu, ca sa-mi faca confidente de genul pe care ti le face tie Contra, cum ca i-ar fi cerut sa-i ia jucatori la lot!Ha, haha!Recunosti ca-i tare poanta?Dar de, asta-i meteahna noastra a romanilor, sa aibe imaginatie bogata si sa bati campii inventand tot felul de conspiratii!Sa iti fie clar, singurii vinovati sunt jucatorii nostri de RAHAT din Liga I, panselute obosite, interesate doar de tatuaje, frizuri, pensari si epilari! Si oameni de genul lui Fecali, Coipos, Neaguitza si Borfea! Ai inteles? Daca nu, mai citeste o data!Asa ca fa-te mic.
5
3
Hagi a crescut jucatori,cat de buni se vede dupa rezultatele Viitorului in europa,a celor plecati de la Viitorul la cluburile"mari"din europa si a celor sase titulari pe care i-a bagat CONTRA pt.ca sa scape de gura lui in meciul nationalei cu SPANIA,asa ca mucles ma.
5
5
indiferent de lucrurile care i se reproseaza lui Hagi, este SINGURUL din Romania care creste, formeaza, creeaza si livreaza fotbalisti, majoritatea dintre ei buni sau foarte buni, cu mentalitate de invingatori! Exemplu, U21. Nu sunt machidon!
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218