REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Parteneriat între Şcoala „Lucian Grigorescu” Medgidia şi o şcoală din Turcia, pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos

Parteneriat între Şcoala „Lucian Grigorescu” Medgidia şi o şcoală din Turcia, pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos

Replica API 22 februarie 2018 | 00:00 735

Marți, 20 februarie a.c., a avut loc întâlnirea online între Şcoala Gimnazială „Lucian Grigorescu” Medgidia şi Hamiyet Sevililköğretim Okuludin Akçakoca – Turcia, prilejuită de semnarea protocolului de colaborare între cele două instituții şi a primului proiect de parteneriat sub genericul HEALTHY LIFESTYLE. Principalele direcții de acțiune vizează crearea unor deprinderi pentru practicarea unui stil de viață sănătos; cunoaşterea rolului unei alimentații sănătoase şi a sportului în dezvoltarea fizică şi psihică a copiilor; stimularea imaginației, creativității şi aptitudinilor artistice; dezvoltarea competențelor lingvistice şi de ICT; motivarea elevilor pentru participarea la activităţi cultural-educative şi de voluntariat.

La eveniment au participat reprezentanți ai partenerilor UDT – Medgidia, preşedintele Naim Belgin şi prof. Bormambet Vildan - inspector de specialitate la Ministerul Educației Naționale. Prezenți au fost elevi și cadre didactice, membri ai echipelor de proiect, care au interacționat atât în limba engleză cât şi în limba turcă, exprimându-şi bucuria pentru şansa unei noi colaborări, după succesul înregistrat ca urmare a derulării unui parteneriat multilateral Comenius în perioada 2012-2014.

În deschidere, un grup de elevi de etnie turco-tătară, îndrumați de prof. Nurdanie Bolat, a pregătit un moment artistic, iar, la final, câteva eleve din clasa a VI-a au interpretat o melodie tematică în limba engleză.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inpreuna pentru o lume mai buna. Inregistrtare gratuita cu mic cu mare pe: www.sc-net.ro Daruiesti si primesti.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614