-1.6° Constanța Mar., 7 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6267
-1.6° Constanța Marți, 7 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6267

Partidele lui Șoșoacă, Funar și Berenghi au semnat un protocol de colaborare

A.F. 27 ianuarie 2023 | 00:00 752

Partidul SOS România, partidul România Noastră și partidul Dac au semnat de Ziua Unirii Principatelor, un „protocol de colaborare” în vederea alegerilor din 2024, potrivit unui comunicat de presă.

Partidele lui sosoaca, Funar si Berenghi au semnat un protocol de colaborare

„La data de 24 ianuarie 2023, cu ocazia evenimentului de mare importanță istorică: Mica Unire 1859 realizată sub Domnul Alexandru Ioan Cuza, trei partide naționaliste: Partidul S.O.S România condus de Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă, Partidul România Noastră condus de Dr. Gheorghe Funar si Partidul DAC condus de Cătălin Berenghi au anunțat în fața statuii marelui Domnitor Alexandru Ioan Cuza din Dealul Mitropoliei încheierea unui Protocol de colaborare în vederea participării și organizării Alegerilor din anul 2024. Reprezentanții celor mai importante 3 partide ale polului naționalist au anunțat extinderea acestei colaborări cu Asociații, Fundații si Partide din cadrul naționaliștilor”, potrivit comunicatului, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

N-aveti impresia ca Sosoaca seamana putin cu Ana Pauker ?
0
0
Acesti TRADATORI DE TARA, SOVIETICI, SCROFOACA MASOANA sosoaca, GAY-ul simion, HOMOSEXUALUL PEDOFIL SOVIETIC teoDOSie SPAGOVEANU, CRIMINALUL SECURIST toba francisk, FA.TALAUL SOVIETIC ciutacu victor, COLONELUL SOVIETIC turcescu robert, KARPA KGB-ista cristoiu ion, MASONUL EVREU SOVIETIC puric dan, SECURISTUL KGB-ist serbanescu ilie, HOMOSEXUALUL SOVIETIC nastase adrian, SOVIETICA grapini maria, sunt principalele TROMPETE SOVIETICE din Romania, care vor DISTRUGEREA INDEPENDENTEI Romaniei si transformarea tarii intr-o gubernie SOVIETICA !!!
0
0
Cătălin Berenghi, papitoi din legiunea franceza, l-a intalnit personal pe Evgheni Prigojin, cunoscut drept "Bucatarului lui Putin" si care face astazi genocidul din Ucraina, caci este fondatorul si "liderul" gruparii teroriste rusesti WAGNER. Cu alte cuvinte, Catalin Berenghi a ucis oameni alaturi de mercenarii Wagner cand a fost angajat pentru o scurta perioada CU COTRACT in WAGNER, deci este in legatura directa cu Moscova cand vrea, la orice ora, avand "canale secrete de legatura", iar AURolacii si SOSocistii se bazeaza pe asta. SOSoaca si partidul ei putinisto-rusofil nici macar nu ascunde acest lucru. Ei vor sa "invite orcii rusi" sa ne "denazifice" pe noi toti romanii europeni care l-am votat pe Iohannis, doar ca sa nu vina pro-rusii la conducere (precum Liviu Dragnea, nepot al generalului MARIN DRAGNEA care a fost medaliat in persoana de Putin pentru prietenie fata de URSS si Federatia Rusa, iar el a venit cocotat pe tancurile sovietice cu rusinoasa divizie tradatoare TUDOR VLADIMIRESCU, in al Doilea Razboi Mondial). Uitati-va numai cu cine "se inhaita" AURolacii si SOSocistii, adica George Simion si SOSoaca si apoi trageti concluzii, puneti cap la cap toate legaturile dintre acesti indivizi care ii sustin si veti vedea ca funia pe care o au ei de gat se duce fix la Moscova, in Piata Rosie, ii mana Satana in carne si oase Putin ca pe niste magarusi cu "hamurile" de gat si cu morcovul in c*r sau in varful nasului, iar "oile" sunt alegatorii AUR si SOS care merg ca niste bolovani in urma acestor tradatori. Greu la deal cu boii mici, nu-i asa? Pr0sti ati fost toata viata, pr0sti muriti, ba! Burta pe carte, cat inca mai aveti timp. Invatati ISTORIA ROMANIEI. Mai bine morti si liberi, decat ciumati si slugi ale rusilor si chinezilor. Amin!
15
1
La multi ani, Nicolae Ceausescu! Unde esti tu, Nicolae? Te-ai dus prea devreme, dictatorul nostru suprem... *lacrima aicisa*. Cel mai bun dictator din istoria Romaniei a fost Nicolae Ceausescu. Uite in ce hal a ajuns Romania, tara cu cea mai mare creste economica, cu cea mai buna economie din regiune si cu cel mai mare potential sa ajunga la nivelul occidentalilor in urmatorii 10 ani, libera (dar inca mai are politicieni "agenti rusi" - AURolaci si SOSocisti,respectiv si fesenisto-pesedisti, care practica politica de sabotaj pro-Rusia), dar si in cea mai sigura perioada din ISTORIA ROMANIEI, ca parte din UE si NATO (cea mai puternica alianta militara din istorie, de la Adam si Eva pana in prezent, de la dinozauri pana in prezent). Puteam fi o tara "puternica si suverana" CA Coreea de Nord sau Rusia, dar romanii au ales sa fie liberi cu liberul arbitru de la Dumnezeu, bogati, liberi, cu drepturi egale, in democratie. Unde esti tu, Ceasca oare, sa-i vezi pe romanii astia cum umbla astazi liberi prin lumea larga, fara sa mai sta lea cozi si pe intuneric la lumanare, fara curent si cum nu mai e la moda "friptura de parizer" in Romania sau sfintele portocale de la nenea Stalin din Siberia si pamantul sfant al Chinei comuniste, of of of, sa-i vezi cum umbla romanii dezlegati si nu mai sapa nimeni capanale, ca sa platim tribut "Tsarului" din "imperiul satanisto-pseudo-ortodoxo-rus"? Of, of, of! Ne punem toata baza in George Simion sau Dan Puric in 2024. Pana la capat ca Dragnea! Ori la bal, ori la spital. Ori la Cotroceni, ori la Penintenciarul Rahova. Amin! O puteam avea pe duamna Veorika Dancila presidenta salvatoare eliberatoare sau il puteam avea pe preaputernicul si preacunoscutul baron din Teleorman, infractorul Liviu Dragnea cunoscut si "regele porcilor din Teleorman" ca presedinte (nepotul ultimului mare tradator de tara si de neam, pseudo-generalul MARIN DRAGNEA, care a venit cocotat pe tancurile sovietice ale rusinoasei divzii tradatoare Tudor Vladimirescu. Marin p***a medaliat de Putin pentru "prietenie fata de Rusia si URSS") AURolacii mei, SOSocistii mei, fesenisto-pesedistii mei: Pana la capat ca Dragnea!!! "Sus inimile, romani!". "Jos neamtul, sa vina rusul!!!". "nenea Putin si poporul rus, libertate ne-a adus!". Orci rusi - adica "eliberatorii de oameni deja liberi" sa vina sa faca dreptate cu sabia ridicata si cu armele termobarice (non-nucleare)! Pacificatorii omenirii care ia oamenii liberi sub aripa si "umbrela nucleara" sovietica, apoi ii face martiri langa "fratii nostri" ceceni si razboinici spartani teroristi WAGNER. Amin! De doua ori AMIN! Ca la Georgica Putamica Simion pe facebook. Amin a 3-a oara!
13
2
Pfff. partidele Racul, Broasca și Știuca. Șoșoacă e frumoasă aș vfute-o. Plm
4
0
Societate financiară specializată în toate domeniile de împrumut. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Cei care au nevoie ne pot contacta pentru satisfacție: Email: poulaintherese4@gmail.com
0
0
Tusea, junghiul și dalacul...
4
0
ca daca aur s-a apropiat de 20% au si astia sanse la un 5% sau nu ? mai vedem; oricum impresia este ca ne cam ducem la vale cu o viteza din ce in ce mai mare
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
23819113133
5/49
32325399
joker
33395201912