REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Partidul care îi cere demisia lui Marcel Vela: „Românii de rând își îngroapă morții în condiții de necrezut, clanurile au parte de tratamente preferențiale“

Partidul care îi cere demisia lui Marcel Vela: „Românii de rând își îngroapă morții în condiții de necrezut, clanurile au parte de tratamente preferențiale“

Replica API 10 august 2020 | 00:00 1208

După ce Traian Băsescu a spus că Ministerul de Interne nu este o ”instituţie de spectacol”, susţinând că ”elicoptere, poliţie şi jandarmerie călare, sute de mascaţi echipaţi de război au fost puşi să participe inutil la priveghiul interlopului înjunghiat pentru cămătărie”, pentru că ministrul Marcel Vela este ”avid de imagine cu orice preţ”, un partid îi cere demisia ministrului de Interne.

Marcel Vela

Partidul Ecologist Român consideră că Vela nu mai poate rămâne în fruntea MAI și acuză că interlopii beneficiază de protecția poliției. PER face referire și la evenimentele incredibile de la înmormântarea interlopului Emi Pian, unde poliția și jandarmeria au privit impasibile la încălcare legilor și a normelor sanitare.

”Domnule Vela, nu mai sunteți in măsură să cereți românilor să respecte legea! Dați-vă demisia!

In timp ce romanii de rând își îngroapă morții in condiții de necrezut, clanurile au parte de tratamente preferențiale. Mai mult, apar in spațiul public declarații halucinante privind “protecția” de care acestea beneficiază din partea poliției.

Recentul caz arată analfabetismul funcțional al conducerii MAI, după modul in care a eșuat in gestionarea unei moment privat și dureros din viața unei familii. Numărul mare de persoane și lipsa măștilor de protectie au fost elementele permise pentru clan dar nu și pentru alți români. De ce poliția nu a intervenit atunci?

PER cere demisia ministrului Marcel Vela pentru neputința de a reda încrederea populatiei in Poliția Română, pentru suspiciunea existentei unui complot între MAI si clanuri, dar mai ales pentru continuarea acestor fraternități deplânse de foarte mulți români. Clanurile nu ar exista fără complicitatea poliției!”, se arată într-un comunicat al PER, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Abraham, fost militian, acum este avocatul interlopilor!
0
0
De ce spuneti ca a fost un numar mare de persoane si nu purtau masti, ca la o televiziune, dl gen ABRAHAM a zis ca nu s-a incalcat nicio masura, in acest caz.
2
0
Au fost supravegheati pentru ca majoritatea sa nu atace minoritatea roma. A fost un act antidiscriminare. Trebuie sa ne obisnuim cu acest concept modern.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920