REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Partidul Constanța Altfel merge pe mâna liberalilor la alegerile locale

Partidul Constanța Altfel merge pe mâna liberalilor la alegerile locale

Replica API 29 iunie 2020 | 00:00 1238

Partidul Constanta Altfel este o formațiune politică la început de drum. Se regăsește în toate acțiunile civice ale asociației Constanța Altfel cu care o bună parte dintre constănțeni sunt deja familiarizați și se poate spune că este o extensie politică a acesteia.

Vrem să credem că nu am dezamăgit până acum. Ne-am implicat ori de câte ori am fost solicitați în toate problemele celor care, într-o măsură mai mare sau mai mică au fost nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în orașul nostru sau au fost afectați de unele decizii ale administrației locale. Credem că am făcut tot ce se putea din punct de vedere legal pentru a veni în întâmpinarea acestora.”, precizează reprezentanții Constanța Altfel.

Prin urmare, în urma consultărilor cu PNL, Partidul Constanta Altfel nu avea candidati proprii în alegerile locale și, pentru a îndrepta lucrurile greșite din orașul nostru, va susține necondiționat candidatura lui Vergil Chițac la Primăria Constanța din partea PNL Constanța.

Vom face tot ce putem ca acesta să reușească să întrunească cel mai mare număr de voturi la alegerile locale. De asemenea, vom susține în egală măsură și cu aceeași fermitate candidatura domnului Mihai Lupu la Consiliul Județean Constanța. Vom face toate demersurile în acest sens și vom încerca prin acțiunile noastre să-l conducem spre câștigarea președinției CJC.

Ne propunem ca prin acțiunile noastre, să identificăm și să urmăm cele mai bune soluții care să asigure șansele cele mai mari de a câștiga Primăria Constanța si Consiliul Judetean Constanta, pentru și în favoarea cetățenilor.”, mai afirmă reprezentanții Constanța Altfel.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat de nesimtit sa fi, sa mai scoti ratul din mocirla dupa scandalul cu Covid-ul si modul in care a procedat. Huo jegosilor! Sunteti la fel de nenorociti ca psd-ul, poate chiar mai ordinari.
0
0
Si uite cum iese adevarul la suprafata. Ne facem ca avem initiativa civica, etc dupa care hopa tzopa de mana cu politicienii mizerabili cunoscuti. Toate astea pentru a gasi un post caldutz pe undeva. De ce nu spune Constanta Altfel si cate posturi de consilieri locali si judeteni a negociat si cine sunt cei alesi sa fie trimisi acolo. Ovanesian, Rezeanu, Calimente? Asta ca sa dam toate cartile pe fata. Nevertebrate multe in politica asta constanteana.
6
1
BUN pentru Constanta, CHESOI.
0
10
Hahahaha, pe Vergil il vor alege doar ma-sa si ta-su. Cretin sa fii sa il alegi pe nenorocitul asta.
7
3
Duceti-va la munca golanilor!
10
1
Chitac dovedeste inca o data ca nu este serios si ca rolul de primar este unul greu! El a facut jocul psd-ului si in 2016. Constanta are sansa sa scape de Fagadau daca se mobilizeaza sa voteze pe cineva care vrea binele orasului. Doar Stelian Ion sau Murad sunt viabili!
6
8
Of, iar vine un sarac si cinstit sa ne arate drumul. Iar unul care nu a infiintat niciun loc de munca pe riscul lui. Iar unul care vrea sa ne cheltuie banii. Iar o sa fiu prostit cu aceeasi reteta, gen greaua mostenire, n-am avut consiliul de partea mea, m-au invins serviciile din care a facut si el parte, bla, bla, bla....
12
0
Cu 2 candidati de dreapta castiga cine trebuie...Nu votati cu mos teaca...
9
0
Care mana a liberalilor: dreapta sau stanga ? Ca ei cu ambele iau ....
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367