REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Partidul Forța Națională și Partidul România Unită au decis unirea celor două formațiuni într-un singur partid

Partidul Forța Națională și Partidul România Unită au decis unirea celor două formațiuni într-un singur partid

Replica API 7 februarie 2017 | 02:12 371

Partidul România Unită face un nou anunț surprinzător după demiterea liderului Bogdan Diaconu. Aceștia vor forma un partid unic cu Partidul Forța Națională.

„În ultima vreme, situația politică din țară s-a agravat. Pe plan internațional, asistăm la un eșec manifest al politicilor globaliste și la o reîntoarcere a cetățenilor spre valorile națiunilor și tradițiilor naționale. În acest context, europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății, a lansat un apel repetat în vederea unificării forțelor patriotice din România și a formării unui mare partid naționalist care să apere valorile și interesele României.

Răspunzând acestui apel, reprezentanții Partidului România Unită și cei ai partidului Forța Națională s-au întâlnit duminică, 5 februarie 2017, pentru a stabili pașii de urmat în acest sens. Întâlnirea reprezentanților celor două formațiuni patriotice s-a încheiat cu decizia comună de a începe de îndată procesul unificării curentului naționalist din România.

Partidul România Unită a început un proces decisiv de reîntoarcere la valorile autentice românești și de îndepărtare de la conducerea PRU a celor care nu reprezintă naționalismul românesc.

În urma întâlnirii, partidul Forța Națională și Partidul România Unită au stabilit o echipă comună de lucru și un calendar de acțiuni prin care cele două formațiuni să se unească într-un singur partid care să fie afiliat la Mișcarea pentru Europa Națiunilor și Libertății, acolo unde Forța Națională este deja membru. Noul partid va fi astfel parte integrantă din mișcarea ce reunește toate partidele patriotice din Europa. Cele două formațiuni vor lansa și altor partide de orientare patriotică invitația de a se alătura noului pol naționalist.

Dorim să fim un partid care să unească, nu să dezbine! Dorim o Românie democratică, puternică și demnă în fața lumii!”, se arată în comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
condusi de un incult ce nu stie sa gandeasca, sa vorbeasca doar sa spuna si sa faca doar rau poporului ca si basau !
0
0
Din pacate ROMANII TREBUIE UNITI. Voi va uniti ca toti ceilalti doar sa va puteti linge degetele de putina miere. Politicile care duc la dezbinarea poporului trebuie neaparat inlaturate. Asa ca Iohannis este primul care trebuie inlaturat de la cotroceni prin REFERENDUM.
2
0
mai repede pana nu e tarziu,ptr. ca dusmanii romaniei se plimba prin tara fara sa-i intrede nimeni de nimc,fac ce vor, greve .manipulari,dezinformrii etc.
0
0
au avut ca scop decizii bune pentru romani. si am vazut ce s-a intamplat. sper sa nu fie o alta dezamagire
0
0
Foarte bine. Numai sa nu deprindeti obiceiurile celorlalti . Deocamdata sunt singuri care mai prezinta incredere. Deocamdata !
2
0
partidul romania unita a inceput un proces decisiv de reintoarcere la valorile autentice romanesti si de indepartare de la conducerea pru a celor care nu reprezinta nationalismul romanesc. asta reprezinta pentru voi iohhan negrea si avortatul de fiusu lucian negrea ochi albastrii?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218