REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PĂRUIALĂ între doi administratori din Mamaia! Unul a primit amendă, altul a ajuns în spital

PĂRUIALĂ între doi administratori din Mamaia! Unul a primit amendă, altul a ajuns în spital

Replica API 27 iulie 2016 | 00:38 454

SCANDALUL continuă!

SCANDALUL continuă!

Sursa foto: tripadvisor.ro

Dumitru Enache s-a ales cu o amendă în cuantum de 1.800 de lei (corespunzător unui număr de 180 zile amendă x 10 lei) pentru lovire sau alte violenţe. Decizia nu este încă definitivă, motiv pentru care se va judeca apelul, termenul fiind stabilit pentru data de 13.10.2016. Este vorba despre un scandal izbucnit între Dumitru Enache (reprezentantul unui camping din Mamaia Nord) şi Florică Ţaţa, administrator al Vilei Blue Wave, tot din zona Mamaia Nord.

Mai exact, Florică Ţaţa, administrator al Vilei Blue Wave din zona Mamaia Nord a formulat plângere împotriva inculpatului Enche Dumitru - asociat la un camping turistic, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, arătând că, pe fondul unei discuţii avute cu cel din urmă referitoare la locul de parcare al unui autoturism care, în opinia inculpatului bloca accesul în camping, a fost lovită de acesta în zona pieptului. S-a dezechilibrat şi a căzut pe spate, pe partea dreaptă a corpului, lovindu-se la cap, la mână, la şold şi la picior.

Conform certificatului medico-legal, eliberat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Constanţa, persoana vătămată a prezentat fracturi de extremităţi distale metatarsiene II-III-IV picior drept, cu deplasare - fiind imobilizată în atelă gipsată gambiero - podală dreapta. De asemenea, a fost diagnosticată cu traumatism cranio - cerebral, contuzie picior drept, contuzie şold drept, articulaţie metacarpo - falagiană deget III mână dreaptă posterior tumefiată, antepicior drept tumefiat, distal echimozat).

A necesitat 50 - 55 zile de îngrijiri medicale, potrivit rolii.ro. Mai mulţi turişti ce se aflau cazaţi la vila personei vătămate, ieşiţi fiind la un grătar în faţa imobilului, la o distanţă de circa 15-20 metri, au confirmat faptul că au auzit când inculpatul şi persoana vătămată au avut o discuţie, iar ulterior au văzut momentul în care inculpatul a îmbrâncit-o pe partea vătămată iar aceasta a căzut şi s-a lovit la picior. Inculpatul nu a recunoscut însă comiterea faptei, aspect susţinut şi de concubina lui. A susţinut că în ziua respectivă a avut într-adevăr o discuţie cu persoana vătămată dar nu a împins-o.

Mai mult, concubina lui a susţinut că inculpatul ar fi solicitat un echipaj de poliţie în ziua respectivă pentru aplanarea discuţiei despre amplasarea autoturismului ce a generat discuţia dintre acesta şi vecina sa, dar cercetările efectuate de organele de poliţie au infirmat acest aspect. În cursul cercetării judecătoreşti, la termenul din data de 26.02.2016 inculpatul nu a recunoscut comiterea faptei, ci doar că partea vătămată, la un moment dat, a intervenit şi a călcat strâmb. Martorul G. Ţaţa a declarat că inculpatul a lovit-o cu pumnii pe persoana vătămată în zona pieptului , s-a răsucit, a căzut pe spate şi s-a lovit la cap. A fost condusă într-o cameră şi ulterior s-a deplasat cu salvarea.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614