REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Pasajul de la gară complet inundat. Consilierul local liberal, Mihaela Andrei trage un semnal de alarmă!

Pasajul de la gară complet inundat. Consilierul local liberal, Mihaela Andrei trage un semnal de alarmă!

Replica API 3 august 2019 | 00:00 222

Ploaia a făcut ravagii în Constanța, iar vântul puternic a "trântit" copacii la pământ, unii chiar peste autoturismele constănțenilor provocând pagube materiale. Unele străzi au fost inundate dar asta nu este tot. Pasajul din zona gării a fost "înghițit" de ape, oamenilor care tranzitau zona fiindu-le practic imposibil să mai treacă.

Consilierul local, Mihaela Andrei trage un semnal de alarmă în acest sens, postând pe pagina de socializare o fotografie în care se vede clar că pasajul este inundat.

"Săptămâna trecută am vorbit cu oamenii care traversează acest pasaj și să stiți că sunt care îl folosesc. Traversarea este un stres zilnic. Soția care scapă tarziu de la munca îm fiecare seară este așteptată de soț la pasaj, pentru că îi este teamă să-l traverseze. Mamele își sună copiii după ce traversează pasajul (unii mai bine riscă să traverseze Bld 1 Mai printre mașini decât să suporte mirosuri și teama ce îți inspiră traversarea pasajului. Am auzit foarte multe cazuri iar acel pasaj trebuie urgent recondiționat. Și mai mult decât atât, poliția îi amendează pe cetățeni dacă traversează printre mașini, deși știu că pasajul este inundat și nu se poate folosi. Trist!", a scris aceasta.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, consilierii locali PNL au lansat o petiție prin care, constănțenii care doareau reabilitarea pasajului erau invitați să semneze.

Recondiţionarea pasajului, astfel încât traversarea Bld 1 Mai să se facă în condiții de siguranță prin pasaj, iar acest pasaj să poată fi utilizat în condiții decente, atât de către cetăţenii municipiului Constanţa, locuitorii din zonă, lucrătorii din port și Policlinica CF, cât şi de turişti, este o normalitate într-un oraș civilizat. Dorim să fie asigurat accesul şi a persoanelor cu dizabilităţi, a bătrânilor şi a părinţilor cu cărucioare, igienizarea și luminarea pasajului în mod constant, îngrijirea spațiului verde ce înconjoară pasajul, plantarea de arbori noi şi toaletarea arborilor existenţi”, precizau consilierii locali PNL.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai trageti ba de semnalul ala de alarma ,puneti mina si faceti ceva pt orasul asta jegos condus de pesedei imputiti .jegul ala de felix cu salariul de 30.000 pe luna ce dracu face in afara de ca o sustine pe prosta dancila?
3
1
De cand mortii ma-sii e nevoie de petitie ptr a reabilita ceva util?
6
0
Multumim ordinarilor,ca sa nu le zic animale,care ar trebui sa fie cercetati pt asa mesaje.Ce poate mai cretinilor sa faca cineva din opozitie care este minoritar ca numar in orice structura a statului:primarie,consiliu, parlament, senat.Datorita acestor scarbe care dau astfel de mesaje nu se poate face nimic in oras.Va blestemam zilnic pe voi si familiile voastre pt acest lucru.Stim cine sunteti:cei care-si trag de 29ani banii de la buget,castigand doar ei toate licitatiile de la primarie si celelalte instit.bugetare.Sunteti cei care nu vreti de 29ani nici o schimbare, ca banii sa mearga la v
7
2
Andrei, in cur s-o iei
3
8
care primar ?
10
0
Sa puna Babu stalpisori sa nu mai trecem pe acolo!
13
0
Asta e orasul in care locuim
11
1
Nasul este prea mare.
4
3
Doamna Mihaela doar vorbeste. Ce-mi plac astia ce apar asa ca ciupercile ...
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614