REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PASAJUL MORŢII. Încă un bărbat a murit SPULBERAT de tren în Valu lui Traian! VIDEO

PASAJUL MORŢII. Încă un bărbat a murit SPULBERAT de tren în Valu lui Traian! VIDEO

Replica API 15 septembrie 2018 | 12:16 427

Norocul şi ghinionul la jumătate de metru şi o fracţiune de secundă distanţă, în ziua de joi, 13! O fracţiune de secundă a făcut trecerea bruscă a unui bărbat de la viaţă, la moarte. Pasajul CFR din Valea Seacă este cunoscută de oamenii din zonă ca fiind blestemată pentru că mai multe tragedii au avut loc aici. Mai multe persoane au fost spulberate de tren, atât persoane adulte cât şi copii.

Din nefericire, din cauza zonei destul de expuse la traficul pietonal, acest pasaj CFR face trecerea dintre zona de case şi magazine sau şcoli, iar locuitorii din Valu lui Traian optează să scurteze distanţa trecând căile ferate. Menţionăm că la o mică distanţă se află o pasarelă special amenajată pentru trecători. Numărul tragediilor ne dovedeşte faptul că această pasarelă nu este o alegere pentru oamenii din zonă.

Scena şocantă a morţii bărbatului din Valu lui Traian, spulberat joi de tren, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Acesta a fost efectiv izbit de tren după ce a încercat să treacă peste şinele de cale ferată. Din imagini se poate observa cum o femeie a travestat pasajul simultan cu bietul om, dar care printr-o minune a scăpat cu viaţă.

Văzând că acceleratul a trecut la o palmă de ea, femeia, naucită din cauza şocului, şi-a continuat drumul până la magazinul din zonă de unde localnicii obişnuiesc să îşi facă piaţa. Bărbatul vede cum barierele sunt coborâte la trecerea de cale ferată. Ştie că urmează să treacă un tren şi îi este frică să meargă mai departe. Cu toate acestea, la un moment dat omul în vârstă de 60 de ani a observat cum femeia cu sacoşă în mână înaintează către şine.

În acel moment decide să traverseze şi el, iar decizia i-a fost fatală. Scenele sunt parcă desprinse dintr-un film de groază. Omul este spulberat de locomotivă, iar femeia scapă cu viaţă pentru că a fost cu o fracţiune de secundă mai rapidă. Nu realizează ce i se întamplă şi aflată în stare de şoc face câţiva paşi pe cărare, după care merge la magazinul din apropiere, acolo unde îi era şi destinaţia. A fost o zi de joi 13 care a însemnat un miracol pentru femeia din imagini şi moarte pentru acest localnic.

Mai multe persoane au fost ZDROBITE de tren: “Zona asta este blestemată!”

Oamenii din zonă spun că locul este blestemat! Aici, mulţi tineri şi bătrâni ar fi murit loviţi de tren. Reamintim mai multe tragedii petrecute chiar în acest loc. Din cauza neatenţiei, grabei sau pur şi simplu din cauza vitezei cu care trenurile circulă în zonă, mai multe persoane şi-au pierdut viaţa fiind efectiv zdrobite de tren.

“Deci suntem îngroziţi de ceea ce se întâmplă aici! Este deja al doilea caz anul ăsta când vedem om zdrobit de tren. Este făcut bucăţi. Avem coşmaruri. Sunt scene şocante şi ne-am săturat să moară oamenii în felul ăsta. Este crunt. Locuiesc aici dintotdeauna şi vă spun că ceea ce se întâmplă nu este normal. Avem o pasarelă mai încolo dar nu toţi bat drumul până acolo şi uitaţi ce se întâmplă. Este foarte periculos şi pentru copiii noştri care traversează liniile zilnic. Chiar nu se poate delimita calea asta ferată? Să se construiască ziduri sau să se facă poduleţe pentru maşini cu un mic trotuar şi pentru pietoni. Trebuie să se ia o măsură urgentă. Anul ăsta doi pensionari şi-au pierdut viaţa în halul ăsta… oare câţi trebuie să mai moară? Zona asta este blestemată!”, a declarate pentru Replica de Constanţa o locuitoare din Valu lui Traian.

Spre exemplu, în luna februarie a acestui an cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină, în noaptea de 22 spre 23 februarie, în jurul orei 1.43, în localitatea Valu lui Traian, zona Valea Seacă, acolo unde s-a produs un accident feroviar. Atunci un bărbat a fost lovit de tren. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru acesta, constatându-i decesul.

În urmă cu doi ani, în aceeaşi zonă un băiat iminent a fost lovit mortal în timp ce mergea cu căştile pe urechi, acesta neputând să audă semnalul sonor al trenului. Din nefericire viaţa lui a luat sfârşit într-o clipită. Oamenii au fost marcaţi profund de pierderea copilului care era cunoscut ca fiind un băiat cu note deosebit de mari la învăţătură. Cu toate acestea se pare că locuitorii din zonă aleg să îşi rişte viaţa trecând căile ferate prin zona respectivă, în loc să aleagă viaţa traversând liniile pe pasarela special amplasată, aventurându-se chiar şi atunci când barierele sunt coborâte anunţând astfel venirea trenului.

Paula SOLOMON

Citeşte şi: Bărbat făcut BUCĂȚI, după ce a fost LOVIT de TREN, la Valu lui Traian! VIDEO

VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa se introduca in scoli cum sa invete sa treaca zebra si trecerile la nivel si semafoarele sa se introduca in scoli
3
0
cand esti obisnuit traversezi soseaua ca opresc soferii altfel fac puscarie, trenul insa nu iarta!
11
0
Asa cum ziceam ... bariera aia nu e doar pentru auto ! e si pentru pietoni !!!
5
1
elev iminent ?paula solomon esti "iminent" de proasta !pune mana pe carte !
5
0
Pai in mortii matii nu vezi trenul venind?
5
0
Un alcoollist minus,succes
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614