REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Pasarela pietonală din Mamaia ar putea să aibă aceeași soartă cu Pasarela Regală?! Video

Pasarela pietonală din Mamaia ar putea să aibă aceeași soartă cu Pasarela Regală?! Video

Valentina CĂMARĂ 4 octombrie 2022 | 00:00 3271

Pasarela din Stațiunea Mamaia a suferit reale modificări odată cu lărgirea plajelor de pe litoral. Pasarela a fost rasă de pe fața…nisipiului, rămânând pe poziții partea care duce spre largul mării negre, adică o suprafață de 150 mp, din 400 cât a avut inițial. Potrivit informațiilor noastre, și ceea ce a mai rămas din pasarelă ar putea avea aceeași soartă… dacă se constată eroziunea pilonilor.


 În 2012, pasarela din zona hotelului Victoria era inaugurată, cu mare fast, de Radu Mazăre, proiect pentru care s-au investit un milion de euro, fonduri provenite de la Ministerul Turismului și Dezvoltării Regionale, iar o parte de la administrația locală. În ultimii ani, a devenit un real pericol pentru constănțeni și turiști, din pricina degradării. Așa că s-a luat decizia demolării părții amplasate pe nisip.

Se va demola total pasarela?

Potrivit informațiilor noastre, pasarela rămasă în largul mării negre ar putea avea aceeași soartă ca cea amplasată pe nisip, pilonii fiind destul de degradați.

Contactați fiind cei de la Administrația Națională ”Apele Române” spun că pasarela nu este în responsabilitatea lor, ci a primăriei. La rândul lor, reprezentanții Primăriei au declarat, pentru Replica de Constanța, că în acest moment a fost efectuată o expertiză și se va decide ce se va întâmpla cu Pasarela.

Ce părere au constănțenii despre desființarea pasarelei?

”Au distrus-o și pe asta... Era unul din cele mai frumoase locuri de plimbare seara la apus...”


”Plimbarea de seară pe plajă era frumoasă și liniștitoare când erai înconjurat de apă, îmi pare rău că au în gând să o desființeze, puteau să o reabiliteze și să ne bucurăm de ea în continuare.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai astia din administratie, odata construit cva trebuie sa fie si mentinut in stare ok, nu deplorabila cum obisnuiti voi sa tineti cam toate proiectele executate. Deci inca o data ajung la concluzia ca voi nu stiti decat sa impingeti hartii si va pasati unul altuia responsabilitatea. Asa e daca nepotismul e-n floare.
0
1
La ce sa te astepti de la o administratie de tot rahatul. Febra galbena,ciuma rosie...tot aia e pana la urma. Nimic,nimic,nimic.Sa i fereasca Dumnezeu de furia populara.
1
1
inca un minus la adresa turistilor
1
0
este clar ca din tot ce construieste psd-ul, pnl-ul si alte forte politice este durabil doar paraindaratul
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614