REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Păsărică, recidivist înrăit: prins cu drogurile "în cioc" de nenumărate ori

Păsărică, recidivist înrăit: prins cu drogurile "în cioc" de nenumărate ori

Replica API 1 martie 2014 | 15:43 622

L-a "turnat" un coleg de breaslă

L-a "turnat" un coleg de breaslă

Numele lui este destul de cunoscut în lumea drogurilor, fiind condamnat la închisoare de mai multe ori. Nu prea îi pasă sau poate îi place viaţa din... "colivie", totul numai să nu-şi dezamăgească potenţialii clienţi. Andrei Alexandru Păsărică a fost condamnat şi în 2014 la închisoare, însă a făcut apel, dosarul aflându-se pe rolul Curţii de Apel Constanţa, cu termenul stabilit la data de 20 martie.

Întorcându-ne în timp, constatăm că Andrei Alexandru Păsărică a fost condamnat în anul 2010 la un an şi patru luni cu suspendare. În acel an a fost prins în flagrant, împreună cu alţi tineri, respectiv Daniel Tudor Vîrciu, Alexandru Virgil Petcu şi Ciprian Alexandru Necula, în timp ce încercau să vândă 12 grame de haşiş. De obicei, ei îşi duceau veacul prin zonele liceelor. Vindeau gramul de haşiş cu 50 de lei, iar "marfa" era adusă din Spania, originară fiind din Maroc. Dar, cum a luat cu suspendare, a putut să se întoarcă numaidecât la "muncă". Şi nu orice muncă, el fiind chiar liderul grupării. În anul 2012, oamenii legii au făcut o razie, depistând doi tineri, dintre care unul student la UMC, în zona Parcului Tăbăcărie, cu mai multe grame de cannabis, dar şi etnobotanice. Au spus de la cine au cumpărat drogurile şi astfel oamenii legii au organizat un flagrant şi l-au prins pe făptaș în timp ce încerca să vândă alte cantităţi de droguri. Numai că individul s-a dovedit a fi extrem de cooperant, spunându-le anchetatorilor totul, cu gândul că poate se alege cu o pedeapsă mai uşoară. A fost organizat un alt flagrant, Păsărică fiind tras în capcană. La începutul lunii ianuarie au curs condamnările pe numele: Andrei Alexandru Păsărică, Andrei Mistreanu şi Nicuşor Alexandru Podgoreanu, pentru trafic de droguri. Ei au făcut apel, acesta fiind înregistrat la Curtea de Apel Constanţa, termenul fiind stabilit pentru 20 martie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218