REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Paşcan: Gestionarea deficitară a pandemiei se vede şi de pe Marte

Paşcan: Gestionarea deficitară a pandemiei se vede şi de pe Marte

Replica API 14 august 2020 | 00:00 1197

Liderul grupului parlamentar PMP din Camera Deputaţilor, Marius Paşcan, a susţinut, miercuri, în plenul Parlamentului, că pandemia de coronavirus a fost gestionată într-un mod "deficitar", iar PSD şi PNL au generat "o complicitate toxică", din dorinţa de a polariza politic România.

Marius Paşcan

"Gestionarea deficitară a pandemiei se vede şi de pe Marte. Trebuie doar să citim cifrele furnizate de Centrul European pentru Prevenţia şi Controlul Bolilor, din care rezultă că avem în ultimele şase săptămâni cel mai mare număr de infectări şi de decese din UE raportat la suta de mii de locuitori. (...) Complicitatea toxică generată de dorinţa de a polariza politic România între PSD şi PNL ne-a pus în situaţia de a fi 'oaia neagră' a Europei. Şi, mai rău, de a pierde 2.800 de concetăţeni de-ai noştri, căzuţi fără vreo vină, cu această boală nemiloasă", a afirmat Paşcan, scrie Agerpres.

În opinia liderului PMP, această situaţie a fost generată de înţelegerea "subterană absolut ruşinoasă" dintre PSD şi PNL, din perioada ianuarie - martie privind declanşarea alegerilor anticipate, "derobarea prea rapidă" de responsabilitate a actualei Puteri, care a impus "prea devreme" trecerea la starea de alertă, relaxarea "prematură" a măsurilor de prevenţie sanitară din partea Guvernului, pe fondul "presiunilor uriaşe venite dinspre politicieni iresponsabili ai PSD", strategia "dezastruoasă" de comunicare cu românii, precum şi "amenzile, ameninţările constante şi tentativele de a-i speria pe oameni, care nu au făcut decât să creeze noi falii la nivelul unei societăţi şi aşa predispusă la neîncredere".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se va termina cu pande si atunci ciocnind un ou, o s a sune ceasul rau!
0
0
ce baiat destept,se vede ca i pmp ist
0
0
se mai trezeste cate unul vorbind...cap are...minte ce ii mai trebuie...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367