REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Paşcan: PMP solicită premierului anularea ordinului care interzice prefecţilor să comunice în situaţii de criză

Paşcan: PMP solicită premierului anularea ordinului care interzice prefecţilor să comunice în situaţii de criză

Replica API 26 martie 2020 | 00:00 1011

Marius Paşcan

Preşedintele executiv al PMP, Marius Paşcan, solicită premierului Ludovic Orban să anuleze ordinul care interzice prefecţilor să comunice în situaţia de criză pandemică în care se află ţara.

"Va solicităm sa anulaţi ordinul care interzice prefecţilor să comunice în această situaţie de criză şi să le transmiteţi acestora să respecte legislaţia în vigoare şi să comunice competent şi operativ mesajele care servesc interesului public, conform situaţiei specifice a fiecărui judeţ din România", scrie miercuri Paşcan pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, din data de 21 martie 2020 prefecţilor li s-a interzis să comunice orice informaţii referitoare la criza generată de pandemie şi situaţia specifică la nivelul judeţelor ţării.

"Printr-o adresă parafată de secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, li s-a transmis Instituţiilor Prefectului că orice comunicare pe subiecte privitoare la pandemie şi criză se face doar de la nivel central, prin Grupul dc Comunicare Strategică. Este o mare eroare!", susţine Paşcan, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va'n gura de nemernici cu politica voastra cu tot. PE TOTI POLITICIENII, FARA EXCEPTII
3
1
Alt politician, marca PMP,tagma lui EUGEN TOMAC! CETATEANUL TURMENTAT, DL MARIUS PASCAN, are mari framantari, spre binele compatriotilor daca afla numarul decedatilor, depistatilor,etc de la prefecti si nu de la autoritatea centrala abilitata legal.Iata de ce am ramas sustinatorul alegerilor anticipate- sa scapam cat mai repede de asa specimene politice care au devenit toxici pt alegatori si ocupa emisiunile TV zi de zi.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218