REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Pastă de mici ÎMPUŢITĂ, la o carmangerie din Piaţa Brick!

Pastă de mici ÎMPUŢITĂ, la o carmangerie din Piaţa Brick!

Replica API 19 septembrie 2017 | 00:00 393

CONTROL OPC

CONTROL OPC

Control al comisarilor de la Protecţia Consumatorilor Constanţa, la o carmangerie din Piaţa Brick! Verificarea a venit în contextul unei reclamaţii referitoare la pasta de mici comercializată în respective carmangerie, pe casserole data de expirare fiind trecută „în pix”, în timp ce carnea „puţea”. Şi nu e de mirare că puţea, de vreme ce carnea era depozitată într-un frigider scos din priză!

Conform comisarilor OPC, operatorul economic nu respecta prevederile art 7b a 5 a din OG 21/1992, în sensul că spaţiile de depozitare a produselor din carne erau pline de rugină, pavimentul plin de grăsime şi resturi de carne, fiind sancţionat cu 5.000 lei. Totodată, au fost găsite 4 kg de carne fără date de identificare şi care nu respectau condiţiile de depozitare (erau ţinute în frigider, dar acesta nu era în priză). A fost emis ordin temporar de prestări servicii.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu amenda ii invata minte pe asa zisi comercianti , ar trebui inchisi definitivi fara drept de apel !vindeti cuie si tabla daca nu stiti sa vindeti carne !
1
0
O.P.C.! SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE! Sunteti institutia care mai dati speranta si incredere constantenilor!
2
1
OPC DUCETI-VA LA PENY DE LA MANGALIA SA VEDETI ACOLO MICI CARE SANT SUB ORICE CRITICA....
1
1
Inseamna ca si patronul este un imputit.
4
0
Felicit comisarii OPC ! BRAVO !! Intensificati controalele, continuati, faceti foarte bine, nu va speriati... va sustinem. Mult susces !
4
1
felicitari domnilor dar sa nu intrerupeti controalele in extrasezon,noi tot consumatori ramanem .Doar asa sa se disciplineze agentii comerciali care raman in cursul anului sa-si vanda marfa care expira si marfa stricata pe care au achizitionat-o in cantitati mari din cursul verii.
5
1
Foarte bine comisarilor OPC Constanta. De ce nu le dati si numele societatilor, pardon nenorocitilor care iata ne imbolnavesc. Ar trebui sa faceti si poze in fata locatiei respective, eventual si portretul asa zisilor patroni, niste nenorociti. La zid cu ei. Inca o data Bravo si succes in continuare celor de la OPC Constanta in frunte cu seful lor. Nu va speriati de nenorociti noi constantenii va sustinem si va suntem aproape. Succes in continuare.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614