REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PAŞTELE, PRILEJ de TEAMĂ pentru o FEMEIE din Constanţa! Iată ce le-a spus JUDECĂTORILOR

PAŞTELE, PRILEJ de TEAMĂ pentru o FEMEIE din Constanţa! Iată ce le-a spus JUDECĂTORILOR

Replica API 23 aprilie 2019 | 00:00 256

O femeie din Constanța a solicitat emiterea unui ordin de protecție pe numele soțului său, pe motiv că este agresiv, mai ales atunci când consumă băuturi alcoolice. Astfel, aceasta a precizat în fața judecătorilor că se teme foarte tare pentru că se apropie sărbătorile Pascale.

Reclamanta, care este din Constanța, a relatat, în fața instanței, că a fost agresată fizic de mai multe ori, dar nu deține vreun certificat medical în acest sens. Însă, în seara de 10.04.2019, în jurul orei 21.30, pârâtul a venit acasă sub influența băuturilor alcoolice, fiind recalcitrant și cu chef de scandal, moment în care a aruncat cu un tub de cremă în ea, după care l-a luat pe fiul lor la palme.

Femeia a sunat la 112, iar un echipaj al Secției 5 Poliție a ajuns la fața locului, emitând un ordin de protecție provizoriu. În continuare, ea le-a solicitat magistraților emiterea unui ordin valabil 6 luni, pe motiv că se teme de pârât, mai ales că se apropie Sărbătorile Pascale, un bun prilej de consum de alcool, iar el devine foarte violent în aceste circumstanțe.

A mai arătat faptul că pe numele soțului există un dosar penal de distrugere, din 2014, iar pe 9 aprilie anul curent a amenințat-o cu moartea, cu un cuțit. Judecătorii i-au admis cererea, dispunând: ” Evacuarea pârâtului din imobilul situat în municipiul Constanța. Reintegrarea reclamanților în imobilul situat în municipiul Constanța, obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 150 m față de reclamanți, față de locuința și față de locul de muncă al reclamantei, față de unitatea de învățământ a reclamantului, cu excepția zilelor în care părțile se vor prezenta în instanță.

Obligă pârâtul să se prezinte periodic, la un interval de două săptămâni, la secția de poliție competentă cu supravegherea respectării ordinului de protecție, respectiv la Secția 5 Poliția Municipiului Constanța. Dispune comunicarea de îndată a ordinului de protecție către Poliția Mun. Constanța.

Atrage atenția pârâtului că nerespectarea dispozițiilor prezentului ordin de protecție constituie infracțiunea de nerespectare a hotărârii judecătorești, conform art. 32 din Legea nr. 217/2003. Executorie fără somație și fără trecerea vreunui termen”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Al unde o sa locuiasca? Pe strada ? Si cam cat timp credeti ca o sa-i ia pana o sa sa bage cutitu in nevasta-sa sau in altcineva pe strada? Chiar asa vreti sa reduceti nr de proprietari de apartamente si nu stiti cum?
1
0
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
1
0
Are nevoie muista de casa pt maciuci si il da pe fraier afara
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614