REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Patriarhia Română, decizie fără precedent din cauza COVID-19: Ce se întâmplă anul acesta cu Slujba de Înviere

Patriarhia Română, decizie fără precedent din cauza COVID-19: Ce se întâmplă anul acesta cu Slujba de Înviere

Replica API 31 martie 2020 | 20:39 2462

Patriarhul Daniel

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a declarat, marți, că dacă situaţia provocată de Covid-19 se va înrăutăţi, slujba de Paşte va putea fi urmărită doar la Trinitas TV, la radio sau pe paginile de Facebook ale unor parohii.

„Paştele este pe 19 aprilie. Vom avea timp sa vorbim mai aproape de sărbătoare, atunci când vom cunoaşte şi mai multe detalii despre situaţia reala in care ne vom afla cu toţii. Dacă aceasta se va înrăutăţi, este evident ca slujba de Paşti va putea fi urmărită doar la Trinitas TV / Radio sau pe paginile de Facebook ale unor parohii”, spune purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, conform Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

Epidemia cu noul coronavirus pune în pericol şi obiceiul de a aduce Lumina sfântă de la Ierusalim.

În Israel, orice persoană intră în ţară este obligată să stea în carantină timp de 14 zile, a anunţat prim-ministrul israelian Benjamin Netayahu.

De aceea scad şansele de a fi adusă lumina ca în anii trecuţi. Totuşi, cum, din cauza pandemiei, contină să rămână închisă Biserica Sfântului Mormânt, de unde în fiecare an pornea lumina în toate colţurile lumii, o decizie finală va fi luată în perioada care urmează.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da invierea urmarita trinitas dar banii se pot vira pe home banking,internet banking si din mana in mana pana in fund la taxatoare,adica la daniel securistul pidosnic care a studiat la catolici ca ajunga prim pidosnic ortodox
0
0
Am crezut ca vor sa dea slujba in sistem Pay per View
4
0
De Satan Insusi. Cum poate vorbi asa ? Sa fie urgent caterisit si aruncar in pustie. Piei Satan !
2
0
Asteptam cu nerabdare disparitia celei mai mari minciuni a lumii, adica a religiei!
2
0
Esti un retardat o sa ajungi si tu un batran doar ca tu esti un fel de pielea pulii baga bine la cap
2
6
Besiti in pula mea cu slujba voastra. Vai ce sa zic asta e problema acum... indemnati toti retardatii care pun botu la imbecilitatile astea cu biserica sa stea in pula mea acasa ca e plina Romania de batrani fara carte si plini de credinta .
7
4
bastonul ala de 24k gold si i as arde pe spinare pe toti hotii astia barbosi si lacomi
9
2
Deci, e groasa coaiee! Daca astia si-au asumat ca nu fac targetul anul asta la lumanari, inseamna ca stiu ceva. Asa ca , opriti planeta, vreau sa cobor!
5
3
THE FLU 2013..o sa imi multumiti mai tarziu
1
1
Va da la muie sa nu il mai pupati in poola
2
4
daniele daniele tie frica ca ramai fara izmene
3
4
Si cine este aproapele meu? Vedeti pilda bunului samaritean si intrebarea pe care o pune Hristos la sfarsit : Cine dintre acesti trei ti se pare ca a fost aproapele celui care cazuse in minile talharilor?
4
1
Lasati-l pe Danel , saracul e in faliment , atatea inmormantari fara popi , fara pomeni . Fara lumanari vandute de paste , ce sa mai doneze ... ei calculeaza acum pierderile
10
5
In aceasta criza mondiala , biserica ortodoxa romana sa urmareasca cu atentie biserica ortodoxa din Cipru , poate ii va urma exemplul : "Intreaga avere a Bisericii este la dispozitia tarii ", a declarat arhiepiscopul Chrysostomos .
11
2
Care este legatura dintre Hristos si simbolistica voastra satanica?ce cauta dragonii pe sceptru?Legatura cu reptilienii?Pe insula la Epstein ceva si tu?O SA PIERITI PE SIMBOLISTICA VOASTRA
16
5
acesta este unul dintre principiile de baza a crestinismului, si nu numai! Pentru Patriarhul daniel este un principiu uitat! Ar trebui ca, in aceste vremuri de restriste pentru tara si poporul Roman, sa procedeze ca omologul lui din Cipru si sa puna FABULOASA avere a Bisericii ptr care nu au fost platite taxe de sute de milioane cum s-ar fi cuvenit, la dispozitia autoritatilor pentru salavarea romanilor! In toata aceasta perioada nu am auzit de niciun gest umanitar din partea lui daniel!
17
2
Tot vreti sa doneze daniel sau popa...doneaza tu, fi tu bun nu mai astepta de la altii, de mistouri e strda plina
12
21
Am crezut ca isi doneaza averea spitalelor . Daniele preafericit , doneaza si domnul dumnezeul tau iti va ierta lacomia ta de pana acum .
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102