REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Patriarhul Daniel: 'Să respectăm cu strictețe sfatul medicilor și măsurile sanitare'

Patriarhul Daniel: 'Să respectăm cu strictețe sfatul medicilor și măsurile sanitare'

Replica API 22 octombrie 2021 | 00:00 783

Patriarhul Daniel transmite semnalul mult așteptat de marea parte a societății! Preafericirea Sa le transmite românilor, cu ocazia pelerinajului de Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou și Sfântul Cuvios Ioan Iacob de la Neamț că ”viaţa şi sănătatea sunt daruri ale lui Dumnezeu pe care noi trebuie să le păstrăm şi să le cultivăm cu multă rugăciune, smerenie şi multă grijă, respectând cu strictețe sfatul medicilor şi măsurile sanitare hotărâte de autoritățile competente.”

Patriarhul Daniel

Contextul în care PF Daniel dă aceste semnale credincioșilor este unul cu totul deosebit, ținând cont de situația sanitară și epidemiologică din România, în care zeci de mii de români se infectează săptămânal, iar câteva mii mor răpuși de COVID-19.

„Pelerinajul din anul acesta la moaștele sfinților poate fi un moment de înnoire duhovnicească, de vindecare sufletească și trupească pentru toți”, a transmis vineri Preafericitul Părinte Patriarh Daniel în Cuvântul său către pelerini.

„Pentru a putea purta crucea multor suferințe și încercări pe care le-a adus pandemia actuală şi pentru a simţi ajutorul lui Hristos Cel Răstignit și Înviat, este necesar să ne întărim în credință, să sporim rugăciunea și să săvârșim fapte de ajutorare a celor bolnavi şi neajutoraţi”, afirmă Patriarhul României.

Preafericirea Sa îndeamnă credincioșii ca, pe lângă mai multă empatie și sprijin pentru semeni în contextul actual, să dea dovadă și de smerenie și grijă pentru propria sănătate prin respectarea cu strictețe a sfatului medicilor şi a măsurilor sanitare hotărâte de autoritățile competente, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ce lume traim... ii arata pisica cu nu stiu ce reportaj si dintr o data asta indeamna la medicamente. Plm
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614