REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Patriarhul Daniel transmite un mesaj ferm înainte de referendum: Îndemn pentru cler şi credincioşi

Patriarhul Daniel transmite un mesaj ferm înainte de referendum: Îndemn pentru cler şi credincioşi

Replica API 23 septembrie 2018 | 00:00 291

Patriarhul Daniel

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a transmis un mesaj ferm de susţinere a referendumului pentru familia tradiţională, la Sfânta Liturghie oficiată cu ocazia sărbătoririi Zămislirii Sf. Proroc Ioan Botezătorul.

„Biserica atunci când afirmă, apără şi promovează familia binecuvântată bazată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, care poate da naştere la copii, Biserica de fapt aduce mulţumire, mărturisire şi slavă lui Dumnezeu Creatorul", a spus duminică Patriarhul Danie, citat de basilica.ro.

„Această zi de pomenire ne arată că Dumnezeu a creat familia încă de la crearea lumii când l-a făcut pe om bărbat şi femeie cu scopul de a contribui la înmulţirea şi continuitatea neamului omenesc”.

„Când noi cinstim familia binecuvântată formată din bărbat şi femeie cu scopul de a da naştere copiilor dăm slavă lui Dumnezeu Creatorul Universului şi al neamului omenesc”.

„Îndemnăm clerul şi credincioşii noştri că atunci când trebuie să afirme, să apere, să promoveze familia binecuvântată, care dă naştere copiilor, formată din bărbat şi femeie, să fie mărturisitori ai lui Dumnezeu Creatorul Cerului şi al pământului şi al familiei umane”.

„Din această perspectivă noi considerăm că aducem slavă lui Dumnezeu, aducem binefacere pentru Biserică şi popor şi păstrăm cu fidelitate darul sfânt al vieţii”, a explicat Preafericirea Sa în cuvântul rostit la finalul slujbei.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a oficiat duminică Sfânta Liturghie în Catedrala Patriarhală.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am dat o dracului. cuvinteaza Daniel din Cuirtea BOR
0
0
ar fi indicat si as aprecia daca acesti '' sus pusi'' care nu-si urmaresc decat beneficii personale ptr care sunt capabili sa intimideze enoriasii- sa se abtina- printre noi mai exisya, spre disperarea voastra, si oameni cu capul pe umeri care aleg sa decida in cunostinta de cauza nu in urma spalarii de creere
2
2
Datorita homosexualilor s a raspandit crestinismul in tot imperiul roman. Soldatii romani erau poponari si se imbolnaveau unul pe altul ajungandu se ca numarul deceselor in randul lor sa fie enorm datorita bolilor specifice cacatului lipit de pula. Imparatul Constantin a ordonat schimbarea gaurii prin intermediul unei secte evreiesti numita crestinism de la cuvantul uns.
4
2
Piei SATANA
2
3
Votam bulanii!!!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614