REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Patrick Stewart, cunoscut pentru rolul comandantului Picard, îşi exprimă admiraţia pentru Greta Thunberg

Patrick Stewart, cunoscut pentru rolul comandantului Picard, îşi exprimă admiraţia pentru Greta Thunberg

Replica API 20 ianuarie 2020 | 00:00 505

Patrick Stewart

Actorul britanic Patrick Stewart, cunoscut pentru rolul comandantului Jean-Luc Picard în seria "Star Trek: The Next Generation", şi-a dezvăluit admiraţia pentru "curajul" şi "hotărârea" activistei sudeze pentru mediu Greta Thunberg, relatează sâmbătă dpa.

"Sunt un mare fan al ei", a declarat Stewart, înainte de premiera în Germania a noului serial "Star Trek: Picard" - o nouă producţie desprinsă din universul ''Star Trek'', care promite să fie una dintre cele mai importante serii internaţionale din anul 2020.

"Este o tânără remarcabilă, Greta. Remarcabilă datorită curajului, hotărârii, încăpăţânării şi umorului ei", a mai spus actorul britanic.

Greta Thunberg, în vârstă de 17 ani, care a devenit cunoscută la nivel mondial după lansarea mişcării "Fridays for Future" pentru combaterea schimbărilor climatice, urmează să participe săptămâna viitoare la Forumul Economic Mondial de la Davos, în Elveţia.

În decembrie anul trecut, Greta a fost desemnată personalitatea anului de către revista Time.

"Ne uităm la aceste - aşa simt eu - zile întunecate în prezent, însă o persoană ca aceasta poate aprinde o lumânare. Şi lumina începe să licărească din nou, acolo unde noi am crezut că se va stinge definitiv în toată această mocirlă", a mai spus Patrick Stewart. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-i sugi pula lui soros si mie sa-mi lingi cacatul bai regretatule pesedeu jegos !!!
1
2
Cu teoriile Regretei nu ajunge omenirea la tehnologia din Star Trek. Mare savanta, mare capabilitate, poate geniu neinteles. Cine o fi in spatele ei ? Soros?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108