REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Patronii cluburilor din Constanţa au luat la mişto controalele Primăriei

Patronii cluburilor din Constanţa au luat la mişto controalele Primăriei

Replica API 4 noiembrie 2015 | 00:00 857

El Comandante nu şi-a sistat o secundă activitatea, să îşi rezolve problemele

El Comandante nu şi-a sistat o secundă activitatea, să îşi rezolve problemele

Tragedia din Club Colectiv a pus în mişcare autorităţile: toate localurile sunt verificate la sânge! Unele dintre ele au anunţat, în pripă, că îşi încetează, temporar, activitatea, până când se pun la punct cu toate detaliile care ţin de siguranţă. Este cazul clubului Goblin din Constanţa. Dar, şi El Comandante a ţinut să posteze anunţuri pe pagina de socializare Facebook. „Grupul El Comandante este alături de familiile şi prietenii victimelor din accidentul care a avut loc la clubul Colectiv.

Pentru următoarele 3 zile, toate locaţiile vor fi închise, în semn de solidaritate, urmând ca pe data de 6 noiembrie, vineri, toate profiturile să fie donate în vederea sprijinirii familiilor afectate”, a anunţat clubul El Comandante din Constanţa, pe 31 octombrie. În realitatea însă, clubul are probleme legate de autorizaţia de funcţionare, după cum spun reprezentanţii Primăriei Constanţa!

Clubul a fost deja amendat acum circa o lună şi jumătate, de două ori chiar, şi nici până zilele trecute nu îşi sistase activitatea pentru a se conforma solicitărilor pe care le-a primit din partea Corpului de Control al Primăriei Constanţa. În afară de situaţia delicată a celor de la El Comandante, în cursul zilei de ieri autorităţile au demarat verificări şi în cazul cluburilor Phoenix, Doors, dar şi a rockotecii din Satul de Vacanţă.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367