REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Patronii localului „La Maska”, prinşi fără aviz de funcţionare, EVACUAŢI cu scandal

Patronii localului „La Maska”, prinşi fără aviz de funcţionare, EVACUAŢI cu scandal

Replica API 17 noiembrie 2016 | 00:00 294

Proprietarii imobilului din Piaţa Ovidiu, în instanţă cu chiriaşii

Proprietarii imobilului din Piaţa Ovidiu, în instanţă cu chiriaşii

Fostul restaurant „La Maska” (local deţinut, potrivit datelor oficiale, de Laurenţiu Lungu şi Ionel Paul Bogdan) continuă să reprezinte un subiect fierbinte în oraşul de la malul mării! După ce s-a constatat în luna iunie că acesta funcţiona fără aviz, mai nou, proprietarele imobilului aflat pe strada Piaţa Ovidiu, nr. 6, la parterul căruia funcţionat localul fac tot posibilul ca aceştia să fie evacuaţi. „Circul” dintre proprietari şi chiriaşi a ajuns şi în instanţă, ba mai mult, pe uşa fostului local a fost lăsat şi un mesaj!

În primă fază, Roxana Lăstuna Ionescu şi Rodica Ionescu au depus la Judecătoria Constanţa o cerere de evacuare care a fost înregistrată la data de 27 iulie a.c. cu dosarul cu numărul 19601/212/2016. Ulterior, la data 3 octombrie a.c., judecătorii au decis: „Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantele Ionescu Lăstuna Roxana şi Ionescu Rodica în contradictoriu cu pârâta SC Zeus Laucos SRL. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul situat în Constanţa, str. Piaţa Ovidiu nr. 6, parter, uşa din stânga, Restaurant “La Maska”, judeţul Constanţa.

Obligă pârâta la plata către reclamante a sumei de 800 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 de zile de la pronunţare. Apelul se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată: 03.10.2016, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”. Decizia nu a fost definitivă, aşteptându-se noi detalii despre înregistrarea unui eventual apel. Ulterior, proprietarele imobilului, Roxana şi Rodica Ionescu, au încercat să pună sechestru pe bunurile restaurantului.

Astfel că, la data 6 septembrie a.c., au înaintat o acţiune în instanţă legată de instituirea unui sechestru asigurător. Însă, judecătorii au respins la data de 9 septembrie a.c. cererea formulată de Roxana Lăstuna Ionescu şi de Rodica Ionescu. „Respinge, ca inadmisibilă, cererea de instituire a sechestrului asigurator, formulată de reclamantele Ionescu Lăstuna Roxana şi Ionescu Rodica în contradictoriu cu pârâta Zeus Laucos SRL. Respinge cererea reclamantelor de obligare a pârâtei la plata cheltuielilor de judecată, ca nefondată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, pentru reclamante. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa, sub sancţiunea nulităţii”. Nici de data aceasta decizia nu a fost definitivă, însă a fost înregistrat apelul formulat de cele două proprietare la data de 29 septembrie a.c. , primul termen fiind stabilit pe 8 decembrie a.c.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614