REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Patronii pizzeriei Azzuro din Mamaia nu dau doi bani pe OPC! Vecinii sunt DISPERAŢI!

Patronii pizzeriei Azzuro din Mamaia nu dau doi bani pe OPC! Vecinii sunt DISPERAŢI!

Replica API 17 iulie 2017 | 00:16 441

Pizzeria Azzuro din zona Piațetei Cazino din Mamaia a fost controlată în noaptea de miercuri spre joi, 12-13 iulie a.c., de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului. Neregulile găsite la fața locului au dus la dispoziția suspendării activității pentru 6 luni de zile.

Totuși, sâmbătă, 15 iulie, localul era... deschis! Într-adevăr, nu se consumau preparate alimentare, dar suspendarea unei activități a unei unități alimentare înseamnă oprirea activității comerciale.

"Am reclamat terasa pentru zgomot. Ştim că OPC-ul a dispus înciderea activităţii, dar ei, încă din a doua noapte, continuau să funcţioneze. A venit Poliţia, dar... nimic. Manelele au continuat să urle şi în prezenţa poliţiştilor, dar şi după plecarea lor", au reclamat vecinii pizzeriei.

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da da ce sunt disperati vecinii mortilpr lor?
0
2
La Costinesti la 10 Steaguri la fel urla manelele pana dimineata pe betivul de primar nu-l deranjeaza .OPC-ul HORIA nu a ajuns si la el ,are sustinatori pe Mariana Dolana
3
0
Romaniaaaa..tigania e la ea acasa..faceti bani dand mizeriile oamenilor sa manance. Jalnic a ajuns tarisoara asta
6
0
Zer de zer
3
0
zdrobiti tintarii pana lasa zer
7
0
Va mai aduceti aminte cum a demolat Pastaie totul la Cazino pentru a face loc cacatilor lui de machidoni si tigani jegosi? Asta e rezultatul. Tarani prosti, veniti in constanta ieri, care va tot mirati de ce-au facut astia alaltaieri. Prostilor!
11
2
Asta este zestrea lasata de drogatu mazare...pe timpu lui nu controla nimeni mamaia si asa au prins tupeu borfasii..
13
2
Iti Fura masina.....in Romania iti da mincare imputita......unde naiba sa ma duc vara viitoare macar ca mam saturat
9
3
Lumea fuge la bulgari, turci, greci, datorita calitatii crescute a serviciilor si a preturilor acceptabile. Turcia, 6 nopti, hotel 5 stele, super all inclusiv 372 euro , mamaia hotel 3 stele, 230 lei noapte, mucegai, sictir, indiferenta. Bonus mamaia, mancare expirata la preturi de dubai, portii din resturi, etc. Toti oligofrenii sunt patroni.
23
1
Da,poate statiunea vrea sa fie capusata si se simte bine!de ce sa zici stop decapusarii.
4
5
Machedonul imputit de mai jos cam are dreptate. Stopati decapusarea statiunii urgent!
11
5
Cititi legea. Replica care are contract de publicitate cu mainutoiul de la OPC . Nu mai dezinformati. Poate ca unitatea a remediat deficientele sau poate acolo functioneaza o alta societate. De unde stiti voi...ati verificat. In fiecare zi dati cate 3 articole cu neregulile gasite de opc . Nu mai panicati lumea. Va mai mirati de ce fuge lumea la bulgari, ptr ca suntem o natie de codosi , invidiosi si rautaciosi si bagam bete in roate la toata lumea, ca sa nu mearga treaba. Natie spurcata
14
20
ARE PILE . LA OPC
5
7
Inseamna ce vrea patronul sa "inseamna"
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369