REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Patronul Clubului 23 Cherhana a murit carbonizat. Maşina în care se afla a sărit în aer!

Patronul Clubului 23 Cherhana a murit carbonizat. Maşina în care se afla a sărit în aer!

Replica API 13 ianuarie 2014 | 00:00 997

S-a sinucis din cauza datoriilor? Uite ce spune un afacerist din Călăraşi!

S-a sinucis din cauza datoriilor? Uite ce spune un afacerist din Călăraşi!

Scene teribile la 23 August! Un autoturism a ars precum o torţă, în interior aflându-se o persoană, fiind vorba despre un om de afaceri. Acesta a fost găsit carbonizat. Potrivit primelor date, oamenii legii au găsit în portbagaj 4 butelii, de unde s-a născut, imediat, varianta unui suicid. "Poliţiştii au fost sesizati prin 112 despre faptul că pe malul lacului Tatlageac din localitatea 23 August a luat foc un autoturism. În interiorul maşinii se afla şi trupul carbonizat al unei persoane. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului", au spus reprezentaţii IPJ Constanţa. De asemenea, poliţiştii au găsit scaunul şoferului dat pe spate, semn că acesta dormea. În plus, există indicii că persoana decedată este chiar Viorel Vălimăreanu, şeful Clubului 23 Cherhana, care se afla în autoturismul Mitsubishi Pajero, cu numere de Bulgaria. "Avem indicii că ar fi el, însă nu ne putem pronunţa deocamdată", au declarat anchetatorii. Cunoscuţii afaceristului se întrebau de unde avea Mirsubishi, pentru că era posesorul unui Mercedes.

Din câte se spare, Vălimăreanu avea multe datorii. Un om de afaceri din Călăraşi, Alexandru Stelian, spune că este venit prin Constanţa cu treabă, iar atunci când a auzit de cele întâmplate s-a delasat în 23 August: "Am auzit ce s-a întâmplat şi am venit repede aici, pe malul lacului. Avea să-mi dea 400 de milioane lei, însă niciodată nu l-am constrâns să-mi dea banii. Îl împrumutasem prin luna august. Când am ajuns şi am văzut, un am sperat că totuşi nu este el, pentru că eu ştiam că are un Mercedes, dar se pare că el este. Cu siguranţă că avea mari datorii şi la alte persoane, i-a pus capac". Trei pescari din zonă au declarat că, luni, în jurul 08.30, s-au întâlnit cu omul de afaceri la Clubul 23 Cherhana, au vorbit cu el şi totul părea în regulă. "Chiar a râs cu noi şi ne-a dat 50 de lei să ne cumpărăm ţigări", au spus aceştia. Ulterior l-a văzut că s-a dus cu maşina pe malul lacului, dar nu le-a trecut prin gând că ar fi ceva nefiresc. "Am auzit o bubuitură şi am venit repede să vedem despre ce este vorba. Maşina era în flăcări, dar nu am putut să intervenim, focul era prea mare". Anchetatorii au precizat că buteliile erau deschise, ceea ce îi duce cu gândul la un suicid. Nici pescarii nu exclud varianta că omul de afaceri stăteau prost cu banii, spunând că îi plătea doar când făcea rost. Pescarii erau angajaţi la cherhana de aproximativ 3 luni.

Viorel Vălimăreanu, de 58 de ani, are un băiat şi se pare că era divorţat de soţie. Angajaţii spun că acesta trăia în concubinaj cu Velişa Emel, ospătăriţă la cherhana. Maşina în care bărbatul a fost găsit carbonizat o cumpărase cu 1.500 de euro, dar mai avea de achitat proprietarului 1000 de euro. Martorii spun că de ceva timp începuse să consume băuturi alcoolice, dar şi faptul că ar fi avut datorii foarte mari. Tot ei mai spun că împrumutase bani inclusiv de la cămătari, iar pe concubină o rugase să facă un împrumut bancar.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367