REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Patronul de la Chandellier, „persecutat” de administraţia locală, s-a RĂSTIGNIT pe localul extins fără autorizaţie!

Patronul de la Chandellier, „persecutat” de administraţia locală, s-a RĂSTIGNIT pe localul extins fără autorizaţie!

Replica API 30 iulie 2016 | 01:01 1233

Patronul localului Chandellier, care a fost amendat după ce a atârnat chiloţi murdari în stradă, RECIDIVEAZĂ! De data asta, patronul în cauză, Cristian Coman, s-a RĂSTIGNIT pe local, pentru a protesta fiindcă primăria nu îi mai dă voie să îşi întindă scaunele şi mesele şi pe trotuar! În plus, el are probleme şi cu autorizaţia pentru o parte din construcţie. Mai exact, şi-a extins localul fără a avea autorizaţia necesară.

Întregul “circ” a avut loc vineri, cu o regie bine pusă la punct. Cristian Coman s-a îmbrocat într-un cearşaf pe care a scris “De ce eu?”, a montat o cruce din lemn pe local şi s-a legat cu funie de ea. Imaginea a adunat lume ca la urs, dar şi pompierii, cât şi poliţiştii! Amintim că, la începutul lunii, acelaşi patron a înşirat pe o funie, în stradă, chiloţi murdari, chipurile pentru a face oamenii să înţeleagă că, dacă nu îi calcă pragul localului, el nu va avea bani nici măcar pentru a-şi spăla lenjeria intimă. Pentru situaţia de-a dreptul jenantă, bărbatul a fost amendat. La acel moment, protestul era explicat şi prin faptul că, prin noul regulament adoptat de administraţia locală, pe strada Republicii din Eforie Nord, unde are el localul, nu se mai pot întinde pe trotuar mese şi scaune. Cu alte cuvinte, adio „întâmpinare”, adio clienţi care ar dori să savureze o cafea „în aer liber”! Iată că vineri, 29 iulie, lui Coman i-a „trăznit” o altă idee: aceea de a se „răstigni”. Însă, gestul vine şi după ce, tot în cursul zilei de vineri, în Consiliul Local Eforie nu a fost introdusă spre dezbatere o cerere înaintată de acesta. „Dumnealui are lângă restaurant o suprafaţă de 136 de metri pătraţi, concesionată pe o perioadă de 5 ani, cu obligativitatea ca în decursul unui an să vină cu autoritzaţie de construire. Ceea ce nu s-a întâmplat, şi riscă să piardă acea suprafaţă pe care înţeleg că deja s-a extins fără autorizaţie. A depus cerere pentru a se pune în legalitate cu 3 zile înainte de şedinţă şi nu a existat timp ca ea să fie introdusă pe ordinea de zi. A venit la şedinţă, i s-a explicat că există două variante: să facem un proiect de hotărâre, dacă ne permite legea, sau să scoatem terenul la licitaţie, conform legii”, a declarat, referitor la această situaţie, Robert Şerban, primarul oraşului Eforie.

Alexandra ANTON

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108