REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Patronul de la Majestic şi Pheonicia şi-a pus angajata administrator la Mamaia SA

Patronul de la Majestic şi Pheonicia şi-a pus angajata administrator la Mamaia SA

Replica API 3 octombrie 2012 | 00:00 3147

Septimiu Bourceanu aşteaptă funcţia de director general

Septimiu Bourceanu aşteaptă funcţia de director general

Liberalii continuă seria numirilor surprinzătoare la conducerile societăţilor de stat constănţene din turism. Astfel, după ce, săptămâna trecută, Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de la Litoral SA i-a numit în noul Consiliu de Administraţie al societăţii pe liberalii Ionel Dia, consilier local din Hârşova şi pe Bogdan Alexandru Bola, fiul şefului Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa, Eugen Bola, a venit rândul surprizelor de la surata mai mare, SC Mamaia SA. Chiar dacă firma Ministerului Dezvoltării Regionale şiTurismului (MDRT) nu mai are în patrimoniu hotelul Mamaia, a rămas la fel de atractivă pentru partide şi investitorii strategici.

Aşa se face că membrii CA-ului de la Mamaia SA sunt, de luni, 1 octombrie a.c., Elena Păun, Rodica Victoria Neacşu şi Georgiana Butnaru. Cele trei au luat locul foştilor administratori, revocaţi în cadrul aceleiaşi şedinţe AGA, respectiv Corina Gheorghe, Costin Octavian Şorici şi Sorin Munteanu. În ceea ce le priveşte pe noile administratore, dacă despre Elena Păun nu se ştie absolut nimic, iar despre Rodica Victoria Neacşu este ştiut doar faptul că face parte din conducerea cunoscutei societăţi constănţene Euxin SA, cele mai interesante lucruri pot fi spuse despre Georgiana Butnaru. În vârstă de 30 de ani, domnişoara Georgiana a absolvit în 2002 Colegiul Naţional Unirea din Braşov, pentru ca, 4 ani mai târziu, să fie încununată cu laurii Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti. Din 2005 şi până în prezent, noua administratoră de la Mamaia SA a lucrat ca manager atât la hotelul Malibu, din Mamaia, cât şi la Phoenicia Hotels, unde ocupă funcţia de director executiv, calitate în care are în grijă inclusiv tranzacţiile imobiliare ale companiei. Precizăm că Phoenicia face parte din portofoliul celebrului om de afaceri libanez Mohammad Murad, un apropiat al PNL. Pe lângă faptul că deţine unităţi hoteliere, Mohammad Murad este şi preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turism. Cu atât mai bine pentru el, dar ce te faci că, de dată recentă, un hotel al acestuia a trecut printr-un moment mai mult decât jenant: mai mulţi turişti s-au îmbolnăvit din cauza stafilococului auriu. Închidem această paranteză şi mai precizăm că, din datele noastre, după investirea oficială a noului CA, atât de la Mamaia SA, cât şi de la Litoral SA, la Registrul Comerţului, acestea urmează a-l valida, în sfârşit, pe funcţia de director general al celor două societăţi pe liberalul constănţean Septimiu Bourceanu.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218