REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Patronul posedat al unui fast food din Mangalia, arestat după ce şi-a înjunghiat un angajat

Patronul posedat al unui fast food din Mangalia, arestat după ce şi-a înjunghiat un angajat

Replica API 24 noiembrie 2015 | 00:02 245

Vorbeşte doar despre tărâmul morţilor

Vorbeşte doar despre tărâmul morţilor

sursa foto: aradon.ro

Patronul "La Creţu Fresh Fast Food" SRL din Mangalia, Marian Hriscu, a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta s-a certat cu un angajat, acuzându-l că a furat nişte bani, după care l-a înjunghiat în braţ, dar şi în zona gâtului. În plus, partea vătămată susţine că şeful său nu este “întreg la cap”, întrucât mereu aduce în discuţii aspecte despre un aşa-zis tărâm al morţilor.

Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, imediat după terminarea programului de lucru. Robert Valentin A. a rămas la fast food pentru a face curăţenie, moment în care ar fi apărut patronul, respectiv Marian Hriscu. Se pare că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, începând să-i reproşeze angajatului că are lipsă în gestiune. Acesta a încercat să-i explice că lucrurile nu stau deloc aşa, însă Hriscu şi-a ieşit din fire, a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe Robert Valentin în braţul stâng, secţionându-i o venă.

Ulterior a încercat să-i introducă cuţitul şi în gât, dar tânărul s-a ferit, alegându-se cu o plagă superficială. Scandalul a tot continuat până când, în cele din urmă, Robert a reuşit să profite de neatenţia şefului său şi a fugit din incinta spaţiului comercial. Pe stradă s-a întâlnit cu nişte tineri, angajaţi la o terasă vecină, care au sunat la 112. Însă, nu au mai aşteptat sosirea ambulanţei şi l-au dus chiar ei la Spitalul din Mangalia. Ulterior, cadrele medicale au anunţat Poliţia, care a mers la faţa locului, acolo unde l-au găsit pe agresor. În urma audierilor, acesta a fost prezentat cu propunere de arestare, alegându-se cu mandat pentru 30 de zile.

Totodată, precizăm că partea vătămată susţine că Hriscu nu este “întreg la cap”, numindu-l pe acesta posedat întrucât mereu vorbeşte despre tărâmul morţilor. “Nu vorbeşte cu nimeni dacă nu îi spune că are idee despre tărâmul morţilor sau al viilor”, ar fi declarat victima. Menţionăm şi faptul că Marian Hriscu a fost cercetat şi pentru evaziune fiscală în trecut. Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor al Poliţiei Mangalia au constatat că acesta, în perioada 25.11.2012 - 20.07.2014, a reţinut şi nu a virat la bugetul consolidat al statului impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă, prejudiciul fiind de 10.535 lei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102